בשוק הפרוץ של היום אפשר להאמין להכל

  • יכול להיות שמשרד עו"ד מציע שכר (לטרום התמחות)
    הראל | 07/09/2008 06:57

    פחות משכר מינימום? זה הגיוני הרי הם אמורים להכיר ולהגן על החוק? לא?

    • בשוק הפרוץ של היום אפשר להאמין להכל
      אורן | 07/09/2008 08:44

      הבנת אותם טוב? אולי כדאי שתאל אותם שוב

      • לי פעם הציעו לעבוד חודשיים ראשונים כטרום בלי כסף
        שי 360 | 07/09/2008 18:02

        בכלל אמרו לי שאני לא בא לעבוד אלא ללמוד תנחשו מה עניתי להם.....

        • תבינו אין חוקים בנושא- הלשכה כמעט ולא עושה דבר למר
          ז.ב | 08/09/2008 10:24

          למרות שיש שיפור במשרד שבו אני עובד כטרום הגישו תלונה שהשכר שמשולם עבור 12 שעות עבודה הוא מינימום כלומר לפי 9 שעות (שילמו 3750 ש"ח על 12 שעות ביום זה מטורף,עבדים לא עבדו כה) ואז זה יצא שהרווחת 13 ש"ח לשעה אחרי התלונה העלו את השכר ב200 ש"ח והורידו את השעות העבודה ל10 ביום (טענו שעה אחת יש להם הפסק'ה) אז מי שמתלונן ספציפי נקודתי כן מטפלים בזה הלשכה

          • הסנדלר הולך יחף
            דנה | 10/09/2008 23:42

            הכי מצחיק זה שבמשרדים לדיני עבודה מצפצפים על החוק כשמדובר בעובדי המשרד. לדעתי הלשכה צריכה לטפל בחומרה במקרים כאלה. להטיל קנסות ואף לשלול רשיונות במקרה הצורך.