אז ככה

  • האם כדאי לי ללמוד משפטים?!
    ענבל | 03/09/2008 14:00

    אני בת 32+תינוקת. יש לי תואר שני במדעי המדינה ואני עובדת ברשות מקומית. יש לי עבודה טובה אבל מש ע מ מ ת, ואני בכלל בכלל לא מממשת את עצמי. האם זה טירוף להתחיל בגילי לימודי משפטים? (יש לי אפשרות לקבל יום העדרות ע"ח העבודה) האם זה טירוף בכלל לחשוב על שינוי כיוון כאשר יש לי עבודה טובה אבל אני מתוסכלת? HELP

    • אז ככה
      אורי | 03/09/2008 14:26

      אם את רוצה לשם העשרה בלבד, לכי ללמוד. אם את רוצה לשם תעסוקה במקצוע- לכי ללמוד רק אם את יכולה להתקבל לאוניברסיטה. כי כיום מי שלומד במכללה אין לו כל כך עתיד במקצוע. מקווה שעזרתי.

      • לכי ללמוד לכיף - התמחות יהיה לך כמעט בלתי אפשרי
        מאיר | 03/09/2008 16:30

        למצוא שלא לדבר על אחר כך

        • dont even think about it  לת
          it will be a big mst | 04/09/2008 00:11

          • את בטח מכירה את המציאות על כל 2 אנשים במרכז יש עו"
            כמה עו"ד יש???? | 04/09/2008 14:30

            יש עו"ד אחד אז את פשוט תהא עוד מספר בסטיסטיקה

      • תגובה לעניין ללמוד במכללה..
        ליאת | 09/09/2008 02:56

        איזה שטויות. יש המון סטודנטים במכללות שלומדים משפטים וחלקם אף מתמחים בעליון.. מה שרוב הסיכוי שאתה לא תעשה אבל חברה שלי שמסיימת השנה כן.. משפטים זה כיף לטעמי והכרחי ללמוד לחיים..ואם יש תואר נוסף יש לך עדיפות..

    • את יכולה ללמוד גם במכללה בניגוד לנאמר כאן זה שיש
      אורן | 05/09/2008 11:23

      לך תארים קודמים יתן לך עדיפות!