תחזיר להם תגובה אל תוותר תברר אולי בכל זאת

  • ביטול התמחות -
    פלוני | 01/09/2008 19:33

    אתמול קיבלתי מכתב בדואר מאחד המשרדים הגדולים והנחשבים בארץ שהם מבטלים איתי את ההתמחות למועד מרץ 09, היות והמשרד משנה את המבנה שלו. הייתי בשני ראיונות במשרד הזה, התקבלתי לעוד משרדים מצויינים, אך העדפתי בסופו של דבר להתמחות במשרד הספציפי הזה, נוכח המוניטין שלו. לאחר שהתקבלתי למשרד הספציפי הזה (לפני שנה בערך), הפסקתי לחפש התמחות במשרדים אחרים. כלומר, יצאתי קירח מכאן ומכאן. אני אמור להתחיל את ההתמחות במרץ 09. אני מיואש לגמרי, כך שאני לא יודע אם יש לי כוחות לחפש עכשיו שוב מקום התמחות, וממילא אין כבר הרבה משרות מעניינות מבחינתי למרץ 09. יש לי ציונים גבוהים יחסית (סיימתי את שנה א', ב' ו-ג' בהצטיינות). אשמח לקבל טיפים... תודה מראש, חברים.

    • תחזיר להם תגובה אל תוותר תברר אולי בכל זאת
      אין למשרדים כבוד | 01/09/2008 21:02

      תסביר להם את המצב עכשיו האמת אם אתה מצטיין לא תהא לך בעיה למצוא משרד אחר יותר קטן אגב צא גבר ותפרסם את שם המשרד

    • כמו שאמרו בתגובה שלפני
      Boondock Saint | 01/09/2008 21:30

      פרסם את שם המשרד כדי שאנשים אחרים יוכלו לצפות פגיעה ולהתכונן. לידיעתך, מהצצה מהירה שהעפתי בקודקס יש די והותר משרדים מובילים שמחפשים מתמחים למרץ 09 - ספרתי יותר מ-20 הצעות. אם לא תצליח תמיד תוכל לתבוע אותם על הפרת חוזה שבע"פ ולבקש פיצויי הסתמכות וציפייה :)

      • יש לך עילה לתביעה משפטית.
        אמיר | 01/09/2008 23:43

        כמו שנאמר לעיל.

        • ועוד אנשים בכלל מתלבטים האם לשקר למשרד ולסגור
          אורי | 02/09/2008 09:02

          בכמה מקומות