נושא עמום.

  • התמחות בבית משפט
    מיש | 29/08/2008 07:45

    אני מעוניינת להתמחות בבית משפט, אבל אני לא יודעת איך שולחים קורות חיים לשופט. באתר של בתי המשפט יש רשימה שכל השופטים המכהנים בבתי משפט השונים. השאלה שלי האם צריך פשוט לשלוח בפקס קורות חיים ובמכתב לווי לכתוב לכבוד השופט פלוני? האם מעבירים להם כל פקס כזה? ומה כדי לכתוב במכתב עצמו. האם זה אותו נוסח כמו ששולחים לעו"ד (שאני מתעניינת בתחומים בהם עוסק משרדכם +התכונות והכישורים וכו')? ועוד שאלה, אם אני למדתי בחו"ל האם יש בכלל סיכוי להתקבל לבית משפט?

    • נושא עמום.
      אמיר | 31/08/2008 02:03

      עדיין לא מצאתי תשובה ברורה לשאלותייך, ישנם כל מיני תשובות שקשורים לנושא הזה שנכתבו ע"י סטודנטים בשרשור הפורום, עם זאת עדיין מחכה לסטודנט/בוגר שיעשה סדר בנושא הזה. ע"כ הנני מצטרף לשאלותייך. אמיר.

      • מחברים שעשו ועדיין עושים התמחות אני יכול לומר
        זז | 31/08/2008 22:06

        ך שהנושא אנדיוידואלי כלומר כול אחד והשופט שהוא נופל עליו העבודה יכולה להיות מתאגרת ומעניינתו ומצ שני יכול ליפל על שופט נוראי שנותן לעשות רק עבודה טכנית