גם כאן באתר יש לוח דרושים תנסי מה יש להפסיד

  • מחפשת התמחות
    מיכל | 28/08/2008 15:02

    אני למדתי בחו"ל וכבר נבחנתי בדיני ישראל מטעם הלשכה בחו"ל סיימתי בהצטיינות ובדיני ישראל גם הצינים גבוהים. כבר חצי נה שאני מחפשת מקום להתמחות ולא מוצאת.תאמינו, שאני אפילו דרישה להתמחות דווקא במשרד גדול וידוע ולמרות זאת אני לא מוצאת. שלחתי אולי מעל מאה קורות חיים והייתי רק ב10 ראיונות וזהו! אני מנויה בקודקס ובאול ג'ובס, שלחתי דרך המודעת שבאתר הלשכה ואף דרך דפי זהב! הזמן עובר ואני מתייאשת... איך ואיפה מוצאים? או שקודם צריך לחפש פרוטקציה?

    • גם כאן באתר יש לוח דרושים תנסי מה יש להפסיד  לת
      כל ה... | 28/08/2008 15:49

    • אם יש לך חברים בתחום
      יודעת דבר | 28/08/2008 17:03

      את יכולה לבקש מהם לסייע לך הן אצלם במשרדים או לחילופין לפנות למרכז ההשמה שקיים במכללות ויעבירו לך מידע ברגע שזה יתקבל לגבי התמחויות. ד"א, איפה זה חו"ל כי יש הבדלים בתחומי ההתמחות ששווה לך להשקיע מאמצים כלומר, אם למדת בארה"ב או אנגליה משרדים של מסחרי ופטנטים הם אולי הכיוון שלך, הוצל"פ וכדומה הם בעייתיים עבורך. בהצלחה

      • אם יש לך שפת אם שניה פשוט תחפשי את המשרדים שעוסקיי
        מישהו | 28/08/2008 22:57

        גם בשפה תתפלאי ראיתי כבר משרדים שחיפשו דוברי רומנית, פולנית וכו'

    • תגובה
      טרום מתמחה | 31/08/2008 09:33

      היי, אכן קשה למצוא התמחות.. אני התחלתי טרום 9 חודשים לפני ע"מ לשריין מקום. עצותיי אלייך הן דבר ראשון תתייעצי עם עוד אנשים לגבי איך קוה"ח שלך רשומים. דרך ההצגה מאוד חשובה ולפעמים אנחנו לא מציגים את עצמנו הכי טוב. חו"צ-אני מבינה שהיית בראיונות. תנסי לחשוב איפה את נופלת בראיונות ומה גרם להם לא לקבל אותך. הרי לראיון כבר הגעת אז זה אומר שכן היו מוכנים להעסיק אותך ע"פ הנתונים שלך. אולי משהו בראיון השתבש ולא עשית את הרושם הדרוש. מניסיון שלי, כדאי לנסות לתרגל עם מישהו שיתן פידבקים. אולי אפילו מישהו שאת לא מכירה (שחבר יבקש טובה מחבר..). זה עוזר! יש פה לוח דרושים, יש את האתר של הלשכה... פרוטקציה תמיד עוזרת אבל הרי לא לכולם יש והם עדיין מוצאים, אז אל תתיאשי! אין לי ספק שתמצאי בסופו של דבר! בהצלחה!!