אני אישית חושב שזה שטויות כל החטיבות האלה

  • בחירה בין משפט מסחרי ותקשורת לבין מנהל עסקים
    אילנה | 26/08/2008 13:55

    אני סטודנטית שנה א', עוברת לשנה ב' עכשיו צריכה לבחור חטיבה...ההתלבתות שלי הוא בין משפט מסחרי ותקשורת לבין מנהל עסקים... אצלי במכללה יש 6 קורסים במנהל עסקים], זאת אומרת שאני לא מקבלת תואר במשפטים וגם במנהל עסקים, אלא במשפטים עם חטיבה במנהל עסקים. אני רוצה לדעת האם משפטים במנהל עסקים ומשפט מסחרי איך שהו קשורים אחד לשני או שזה שני דברים שונים ומה יותר מעניין ושווה לבחור?

    • אני אישית חושב שזה שטויות כל החטיבות האלה
      zivplm | 26/08/2008 20:05

      גם ככה את יכולה להתמחות בכל תחום ומה זה כבר משנה הידע שלך שלב הזה לא באמת מספיק בשביל לדעת מה את רוצה או מה יותר מתאים לך אני לא יודע איך הולך אצלכם החטיבות אצלי (ר"ג) הטיבות זה שטות אחת גדולה למעשה הם נותנים לך לבחור קליניקה (עדיף פשוט ללכת לעבוד כטרום במקום להתנדב לשטויות האלה) ומחריכים אותך פשוט לבחור קורסים מתוך החטיבה ובמילים אחרות מגבילים אותך אני מעדיף לא להיות מוגבל בקורסים ולכן לא בחרתי באף חטיבה ויכלתי לבחור איזה קורסים שרציתי, זה ממש לא משנה למשרדים אח"כ מה הלכת וכו' (גם בטח לא מזיק ) אבל לדעתי אין לזה חשיבות

    • הרשי לי לחסוך לך את ההתלבטות- לכי לימדי עברית.
      מישהו | 27/08/2008 00:29

      יועיל לך הרבה יותר.

      • תראי, תעשי מה שיותר נראה לך, החטיבה זו שטות
        מתמחה | 27/08/2008 11:28

        הלימודים עצמם הם שטות אחת גדולה ובינם ולפרקטיקה הבדל שמיים וארץ אז מה זה משנה לאף אחד לא איכפת באמת מה למדת העיקר הממוצע, ומקום הלימודים, ניסיון תעסוקתי, ואני מאוד מקווה שלמרות שלא הבחנתי יותר מידי במהלך חיפושי -בשירות צבאי

        • למתמחה
          אילנה | 27/08/2008 21:56

          ואיפה אתה למדתה? והממוצע הסבירה כמה זה? תודה:)

      • hhh
        אילנה | 27/08/2008 21:50

        מאוד עצוב לי אם אתה לומד משפטים...במקום להגיד איזה טעויות עשיתי(כי אני עולה חדשה וממש אקבל את התגובה נורמאלית) , אתה אומר לכי ללמוד עברית, אז אתה פשוט לא יודע לדבר ולעזור לאנשים, למה להיות עו"ד???, תלמד תואר בבדיקת טעויות אולי יש כזה תואר:)) בהצלחה

        • אני למדתי גם בר"ג  לת
          המתמחה מלמעלה | 28/08/2008 11:27