נחשבת למכללה הטובה ביותר- ובעלת מוניטין מצויין

  • הייתי רוצה לדעת אם יש כאן סטודנטים מהבינתחומי
    מעיין | 24/08/2008 16:29

    שיכולים לתת לי את חוות דעתם האוביקטיבית על המקום ועל היחס של המשרדים ליוצאי הממכללה אני שמעתי דברים טובים ואשמח לשמוע עוד גם מהחברים כאן בפורום

    • נחשבת למכללה הטובה ביותר- ובעלת מוניטין מצויין
      ronimotti | 24/08/2008 22:27

      ממולץ מאוד וגם יקר מאוד

      • אין ספק שנחשבת למקום מכובד וממנו אפשר להגיע למשרדי
        student | 25/08/2008 09:51

        למשרדים הגדולים ביותר אם מחליטים על מכללה אז ללכת רק לשם

        • מבי המכללות, זה הרע במיעוטו. כמובם שעדיף אוני' אבל
          אחד שיודע | 25/08/2008 13:25

          אם אפשר לשפר אז עדיף שתנסה להתקבל לאוניברסיטאות.

          • רע במיעוטו???! מרצים כמו ברק קדמי רובינשטיין חשין
            שני | 25/08/2008 16:20

            אין באף מקום אבל באף מקום אתה יודע מה זה לקבל המלצה מאהרון ברק!!!! או ממישאל חשין !!! מי כבר מלמד באוניברסיטה הבינתחומי הוא ברמה הגבוהה ביותר

            • הם מלמדים שם מסיבה אחת פשוטה- כסף, והרבה. מכאן ועד
              אורחת לרגע | 25/08/2008 17:13

              להקיש על רמת הסטודנטים, המרחק רב. אני אישית לומדת בנתניה, אבל אני גם לא אוהבת את ההתנשאות המיותרת. גם אצלנו יש מרצים מעולים ושילמתי הרבה כסף עבור זה, אבל זה בטח לא אומר שכל חבריי ללימודים ברמה טובה בשביל להיות עורכי דין

              • כסף - למה את חושבת שלקריית אונו חסר כסף הם עושים
                $$$ | 25/08/2008 20:37

                עשרות מיליונים ואני לא צוחק יש שם איזה 1500 סטודנטים בכל מחזור ותחשבו שכל סטודנט משלם 28 אלף בשנה בחישוב מהיר זה 126,000,000 מיליון שקל (חישבתי לפי 3 שנים לתואר) - זה נשמע הגיוני בכלל הסכום הזה מה את חושבת שיש להם בעיה להציע לברק 10 מיליון בשנה ואפילו יותר מזה תגידי מה שתגידי , עדיין יש יוקרה לבינתחומי והמשרדים הגדולים ביותר מקבלים ךשם