זה נבלה וזה טרפה

  • בקשה להמלצה על מכללת קרית אונו
    שרה | 19/08/2008 14:16

    אני רוצה ללמוד משפטים ואני מתלבטת אם ללמוד בקרית אונו או ר"ג האם יש למישהו המלצות על קרית אונו?

    • זה נבלה וזה טרפה
      קרן | 19/08/2008 14:50

      2 המכללות נחשבות לבין הגרועות שקיימות. נסי למנהל או לבינתחומי אם לא אונברסיטה כי השם שלהן בשוק על הפנים ויהיה לך מאוד קשה להתקבל למשרדים טובים.

      • ר"ג הרבה יותרטובה אי אפשר בכלל להזכיר אותן באותה
        רמתגני גאה | 20/08/2008 17:40

        נשימה זה גם ידוע בשוק יש עדיפות לבוגרי ר"ג מאשר שאר המכללות

        • דווקא אני שמעתי אחרת..  לת
          K | 21/08/2008 11:13

    • האמת? רייכמן...
      מורן | 21/08/2008 11:14

      ואני סטודנטית במכללה אחרת.. שלא תבין, אני לא חושבת שיש באמת ממש הבדל בין המכללות, אבל לרייכמן יש שם. נקודה.

      • ההבדל ברייכמן רוצים פסיכומטרי או ממוצע בגרות של
        בולמי | 21/08/2008 13:29

        יותרממאה בעוד שאר המכללות צריך ת.ז

        • לבולמי
          מישהיא | 21/08/2008 19:06

          התנאי קבלה ברייכמן נמוכים מאוד מאוד למרות שהם גבוהים מרוב המכללות. אל תבין לא נכון אני בעצמי לומדת במכללה ובכל זאת אני חושבת שהתנאי קבלה בכל המכללות בארץ כ"כ מצחיקים שזה מבזה את העוסקים במקצוע, מוריד את הרמה שלא ויוצר סטיגמה כלפי כולנו.

        • ברייכמן רק תדמית.בר"ג-מרצים של האונ' העברית -זו  לת
          שלוחה שלהאונ' העברית | 23/08/2008 09:44

          • רמת גן זו שיא השפלות מבחינת רמה. רייכמן אמנם מכללה
            עו"ד | 23/08/2008 13:29

            אבל עדיין יש על מה לדבר, לא כמו "המרכז האקדמי" עאלק.

            • ועוד דבר, היותם של המרצים מהעברית, איננה משנה
              עו"ד | 23/08/2008 13:31

              לעניין איכות הסטודנטים שלדעתי מתאימים יותר לרמה של גן שימחה.

              • כנראה שמישהו שלמד בר"ג זכה במשרה שלא התקבלת אליה
                קשב כשאול קנאה | 23/08/2008 23:36

                אינך מכיר את הסטונדטים (ואם כן אזי סטודנטים אחדים שעלולים - כן עלולים לא עשויים - להיות חברים של אחד שכמותך). אתה כנראה מאוד מאוד ממורמר כי יש כנראה מישהו שלמד או לומד בר"ג ופגע/ה בך או שאת/ה מקנא/ה בו/ה או שמדובר במישהו שזכה בתפקיד אשר אתה לא זכית בו ו/או שאתה פשוט ראית איך הם מצליחים וקנאתך בוערת וקשה כשאול. זה פשוט שקוף.

              • קשה כשאול קנאה. בוגר המרכז האקדמי למשפט ועסקיםבר"ג  לת
                ומתמחה בפרקליטות | 23/08/2008 23:37

                • אין לך, מכללן, איזו בחינה בכתב חוזרת להתכונן אליה?  לת
                  השפוי | 24/08/2008 18:35

                  • לצערך אני מתמחה בפרקליטות וכנראה אתה באמת לא שפוי  לת
                    ובוקשי עברת ב-60 | 28/08/2008 23:26