חפש חברות ביטוח ושלח קו"ח או תתקשר לברר

  • עבודה לסטודנט
    רועי | 16/08/2008 22:36

    שלום חברים. אני כרגע מסיים שנה ב' ועובד בעבודה שלא מכניסה לי מספיק כסף. שמעתי שיש חברות ביטוח, שמעסיקים סטודנטים כדי לייצג אותם בתביעות קטנות וכאלה, מישהו יודע איך אני יכול למצוא עבודה בתחום הזה???

    • חפש חברות ביטוח ושלח קו"ח או תתקשר לברר
      דנדוש | 17/08/2008 09:10

      בדיוק כמו שמחפשים התמחות אם אינני טועה שמעתי לפני כחודש שחיפשו בביטוח ישיר או במגדל

      • תחפש מקום שיתן לך יתרון משמעותי- מה תלמד כבר בבית
        s k r | 17/08/2008 11:17

        משפט לתביעות קטנות עדיף להרוויח פחות 500 ש"ח בחודש וללמד דברים מהותיים

        • תגובה
          רועי | 17/08/2008 14:14

          דנדוש תודה רבה אני אבדוק. SKR אשמח לשמוע ממך רעיונות מה עדיף לי מלבד טרום התמחות.

          • לא הבנת אותי נכון- עידף טרום התמחות!
            skr | 17/08/2008 15:07

            אין חוכמות טרום אבל לא במקום שיהפוך אותך לשליח, צריך טרום שבו נותנים לך לעשות עבודה משפטית מהותית כמו כתיבת טענות לבתי משפט, הכנת תצהירים, תחשיבי נזק וכו' ויש גם מקומות שבהם עו"ד יקחו אותך לדיונים עצמם בבית המשפט

            • אני ממש לא מסכים עם skr מה 2 דברים:
              zivplm | 18/08/2008 12:06

              א. תרשום בקו"ח (בהנחה שתעבוד שם) את התקופה הזו כטרום מתמחה- הרי אין הגדרה לזה וגם שליח בבית משפט יכול לומר שהוא עבד כטרום מתמחה. ב. תבדוק קודם כל אם יש אפשרות להמשיך להתמחות ואז בכלל לעבוד בחברת ביטוח זה מעולה, אני בטוח שהם לא משלמים שכר מינימום והם גם יקלטו אותך אח"כ כעו"ד