הי מירית

  • שלום אני מתחילה שנה ד' במכללה בר"ג רציתי לדעת האם
    מירית | 13/08/2008 12:58

    יש מקומות אחרים שלומדים את הקורס סד"פ הלכה למעשה זו פעם ראשונה במכללה שלנו שמלמדים את הקורס הז

    • הי מירית
      יאיר | 13/08/2008 13:25

      את יכולה לפרט קצת על הקורס? תודה!

      • למדנו כבר סדר דין פלילי אבל השנה
        מירית | 13/08/2008 14:27

        הזו התחילו ללמד קורס חובה חדש בשנה ד' סדר דין פלילי הלכה למעשה נראה שאם בסד"פ למדנו יותר תקנות וכו' כאן רוצים להראות את הצד הפרקטי, אין לי מושג מה הסילבוס אגב סדר דין אזרחי הלכה למעשה זה קורס חובה אצלנו בשנה ד' כבר שנים

    • שלום מירית
      לילך | 13/08/2008 14:31

      אני חושבת שאת טועה, מכיוון שאני למדתי את הקורס לפני שנתיים במכללה. חשוב לי לציין שהקורס הזה יכין אותך לבחינות הלשכה בצורה האופטמלית ביותר, ולכן עצתי אליך היא לקחת חלק פעיל בשיעור זה.

      • לילך - אין מצב זה קורס חדש דנדנש מהשקית
        מירית | 13/08/2008 19:06

        או שאת מבלבלת עם דסק דין פלילי רגיל או שאת מבלבלת עם סדר דין אזרחי הלכה למעשה מעולם לא נלמד הקורס סדר דין פלילי הלכה למעשה, רק אותם החליטו ......

        • את צריכה לשמוח ולקחת הקורס-מהווה הכנה לבחינת לשכה  לת
          המכללה בר"ג מעולה | 23/08/2008 09:47