אני חושב שעדיין קצת מוקדם לך

  • חיפוש התמחות
    מעין לקובסקי | 05/08/2008 16:55

    סיימתי שנה א' בממוצע שנתי של 95 בקרייה האקדמית קריית אונו.אני מעוניינת להתמחות אצל שופט. (כרגע אין עדיפות ספציפית). אני אסיים את הלימודים בקיץ 2010. אני לא יודעת איך מתחילים לחפש. למי פונים? ואיך נראה או מה צריך לכתוב בבקשה להתמחות אצל שופט? האם יעזור לפנות באופן אישי לשופטים? אציין שאין לי שום קרבה כלשהיא לתחום. (מבחינת מכרים/משפחה).

    • אני חושב שעדיין קצת מוקדם לך
      1:0 לבית"ר | 06/08/2008 12:26

      ותחכי אולי לציוני סמסטר א' של שנה ב' את עדיין יכולה להציע עצמך למכרז של משרד המשפטים (כנסי לאתר שלהם ומוסבר בדיוק איך)

      • לכי בעצמך לבית משפט עם קו"ח ותקשי בכל לשכה להעביר
        מאור | 06/08/2008 15:36

        את הקו"ח שלך לשופט אל תחששי, אין לך מה להפסיד זו דרך מקובלת

      • תגובה...
        מעין | 22/10/2008 19:56

        כזה פשוט? ללכת לביהמ"ש, להכנס ולבקש להשאיר את הקורות חיים שלי לכל השופטים? זה די ישמע מגוחך, לא? היות ואין לי עדיפות ואני לא בקיאה בחיפושים..איך אני אדע מי מחפש לתקופה שאני מחפשת?

    • למיטב ידיעתי, לשופטים יש מכרז
      ד | 07/08/2008 15:15

      אני יודעת שדרך קודקס יש פרסומים. אישית, לא ממש מאמינה באתר של קודקס, אבל אני לא יודעת אם יש עוד דרכים להשתתף במכרז של בתי משפט. עצתי, תרימי אליהם טלפון ותבררי.. שיהיה בהצלחה!