צר לי

  • איזו מכללה נחשבת לטובה ביותר מבחינת הרמה שלה
    תומר | 03/08/2008 19:31

    אני מתכוון להתחיל ללמוד בקרוב ואני מעוניין לעשות סקר שוק לגבי המכללות (לאוניברסיטה לצערי אין לי סיכוי- פסיכומטרי של 658 ובגרות 100 לא מספיק להם) הבנתי שיש גם מכללות שנותנות מלגה למי שעשה פסיכומטרי, זה נכון?

    • צר לי
      ארי | 03/08/2008 19:46

      רוצה לשמוע את האמת, קבל: כבוגר מכללה, השוק לא יראה אותך אטרקטיבי, יותר כמו מצורע. יש אנטי כלפי מכללות ואם בעבר זה היה רק בקרב משרדים גדולים ונחשבים הרי שהיום כל המשרדים נרתעים מלהעסיק בוגרי מכללות.יש אלפים מחוסרי עבודה בשוק אז עשה טובה לעצמך- לך ללמוד משהו אחר. אל תקשיב לשיווק המאסיבי שעושות המכללות- יש להם את האמצעים להטעות אתכם. תקשיב לי- או אוניברסיטה או כלום. (נו, איפה המגיב התורן שיקלל אותי על האמת הכואבת??)

      • למה לקלל? זה שאתה לא יוצלח זו לא בעייה שלנו  לת
        גל | 03/08/2008 20:11

        • מה קרה\ גל-גל? נגעו לך בעצב רגיש?
          ארי | 03/08/2008 20:16

          אגב, בעיה- עם י' אחת. כבר במשפט אחד נחשפה הדיסלקציה.

          • לא נגעת בעצב רגיש. אני בוגר מכללה ולא רק שסיימתי
            גל | 03/08/2008 20:52

            התמחות במשרד גדול מאוד קיבלתי הצעה להישאר שם. וחוצמזה לגבי "בעייה" - תבדוק לפני שאתה מצייץ. כותבים גם עם 2 "י". הלאה..תמשיך לקשקש.

            • המכללות המובילות.
              אמיר | 03/08/2008 23:46

              הן המכללה למנהל והן הבנתחומי הרצליה נחשבות למובילות מבין המכללות. בברכה, אמיר.

              • איך אני אוהב את אלה שמתקנים שגיאות כתיב
                דיסלקט גאה | 04/08/2008 08:17

                ואומרים שזה מראה על הרמה שלך איזה שתויות מא זה כשור בחלל לרמא

          • ארי לך לים
            "מצורעת" כלשונך | 04/08/2008 23:49

            כל היום אתה משתלח על אנשים בפורום ומחפש בתגובות שלהם שגיאות כתיב. אם תכיר בבעית חוסר החיים והמרמור שלך זה יהיה כבר צעד חשוב לקראת הפתרון. יותר טוב שתנצל את הקיץ כמו צעיר נורמאלי לך לים או לחו"ל, צא עם חברה שלך (יש לי הרגשה שאין לך). מעניין איזה מעסיק יקבל אותך לעבודה אם הוא ידע איזה חדל אישים משועמם אתה כי לכולם די ברור שאותו אחד כותב פה ובפורומים נוספים את כל הודעות הנאצה בהן הנוסח חוזר על עצמו. אתה רוצה להגיד לי שבאמת ובתמים אתה רוצה "להציל" את המתעניין מטעות?? אתה בעצם טוב לב ובעל מידות נעלות משל כולנו?? לי דווקא נראהשאתה סתם רוצה לזרוע ארס ולהעביר זמן פנוי שכנראה אין לך מה לעשות בו. אז מה כואב לך? אם לדעתך אין לך שום תחרות מול יוצאי מכללות מדוע אתה מכנה אותם בביטויים וולגריים כמו מצורעים? אתה באמת מאמין שהם מצורעים בשוק?? אתה בכלל מבין את משמעות המילה מצורע? אני יגיד לך משהוא אני למשל לומדת במכללה למנהל יש לי אחלה ציונים (וגם אחלה פסיכומטרי, אם בא לך להתחיל לרדת עלי אני מודה שלא התקבלתי לת"א אבל כן התקבלתי למשל לחיפה) עכשיו גם אם נלך ע"פ קו המחשבה המטומטם שלך שאני נחשבת מצורעת בשוק, המכללה למנהל זאת מכללה בעלת בערך 25 שנות ותק ועשרות אלפי בוגרים בשוק שעובדתית חלק נכבד מהם כבר נמצא בעמדות מפתח רציניות הן במגזר הציבורי והן בפרטי האם גם הם יחשבו שאני מצורעת? מסופקני.

      • בוגרי / סטונדטים של מכללות
        הילה | 05/08/2008 09:08

        אין לי מושג למה אנשים פה בוחרים עדיין להתכחש לעובדה כי בוגרי מכללות טובים לא פחות ופעמים רבות אף יותר מבוגרי אוני'. אני לומדת במכללה למנהל, כרגע סיימתי שנה א' והתקבלתי ל4 משרות טרום התמחות, אחת מהן במשרד אזרחי-מסחרי מוביל בארץ, מהגדולים... ושם אני עושה את הטרום כעת. ודרך אגב, התקבלתי דרך קודקס אז כל מי שמפקפק בהם - טועה!!! כל מה שקובע הוא כמובן גיליון ציונים, ובעיקר התרשמות אישית מכם - איך התלבשתם לראיון, איך דיברתם ומי אתם. בהצלה לכולם!!!!!

        • טרום התמחות זה פשוט כאילו את עושה התמחות 3 שנים
          תמי | 05/08/2008 13:33

          מה נראה לך, הם מנצלים אותך הרבה יותר כל הקטע זה כמה שפחות להיות בהתמחות ואת פשוט תעשי התמחות כפול 3 ואני גם בטוחה שהם משלמים לך הרבה כסף נכון? את מקבלת מינימום, עדיף לעבוד במשרה מכובד שמרוויחים בהם שכר ראוי ורק בשנה ד' לעשות טרום. אז תביני שהתקבלת זה לא אומר על הרמה וכו' אלא פשוט ניצול לטווח ארוך יותר

          • התמחות
            הילה | 06/08/2008 22:10

            תודה על הדאגה, אבל משלמים לי (טפו טפו טפו) מעל המינימום. באמת. וכמה שאני "מעריצה" את עצמי אני לא חושבת שאני יחידת סגולה ורק לי משלמים שכר נאה ביותר. פשוט רציתי לומר כי יש סיכוי לכולם, ללא קשר למוסד הלימוד, ושעל כל אחד לעשות את שיקוליו הוא. שיהיה סופ"ש נעים לכולם!