אתה צריך לכך רק נוטריון

  • צו קיום צוואה שניתן בחו"ל
    ק | 29/07/2008 16:29

    שלום, יש לי צו קיום צוואה חתום ע"י שופט אנגלי על נכס בישראל. איך אני גורם לכך שיכירו בו בארץ? האם יש דרך לעקוף את עניין הגשת בקשה לקיום צוואה בישראל? האם ניתן איכשהו לאשר את צו השופט מאנגליה ולחסוך זמן ותהליכים? תודה

    • אתה צריך לכך רק נוטריון  לת
      עוד לא עו"ד | 29/07/2008 17:03

      • אתה בטוח?!?!
        ק | 29/07/2008 18:05

        רק אישור נוטריון? אתה בטוח?!?! אתה יכול להפנות אותי למקור שממנו שאבת את המידע? תודה

        • תבדוק באיטרנט מה סמכות נוטריון - בין היתר
          גם לא נוטריון | 29/07/2008 18:42

          הוא מוסמך לתרגם מסמכים ולתת להם תוקף משפטי. תתקשר לכל משרד ותברר אני היתי מתקשר להרבה כי יש תחרות גדולה והמרוץ הוא ללמטה אז תבדוק ותדע

          • במשרדי הרשם אמרו..
            ק | 30/07/2008 09:24

            במשרדי הרשם אמרו לי שצריך להגיש כהליך חדש לגמרי.. כאילו אין התחשבות בכך שניתן צו קיום באנגליה. נראה לי קצת מוזר... תודה על תשובתך בכל מקרה

            • אולי צריך להגיש בקשה כחדש אבל בטח שיש היתיחסות
              גם לא רשם | 30/07/2008 10:24

              אתה תצרף את הפסק האנגלי כנספח לבקשה ולא יהיה אפשר להתעלם ממנו, שוב המלצתי היא לדבר עם משרד שבו העו"ד הוא גם נוטריון ולברר את זכויותיך, ולא תיהיה באי וודאות