זו תקופה ממש מבאסת ועובדים בה ללא הפסקה ובשביל

  • התמחות
    הילה | 29/07/2008 13:17

    שלום, אני אשמח אם משהו יסביר לי קצת על התמחות - מתי אפשר להתחיל התמחות? במה זה כרוך? האם צריך אישורים כלשהם בכדי להתחיל?... כל מידע שיתרום להבנתי את התהליך יתקבל בשמחה:) אני אמורה להתחיל התמחות באוקטובר 2010 - האם אוכל להתחיל לפני?... אני ממש צריכה מידע בנושא:) תודה!!!

    • זו תקופה ממש מבאסת ועובדים בה ללא הפסקה ובשביל
      מיטל | 29/07/2008 15:25

      כלום כסף והאבסורד הוא שיכול לקחת לך מלא זמן למצוא מקום שיהיה מוכן לקבלך

      • תחפשי כאן באתר בחיפוש מאמרים התמחות יש כאן
        בי | 29/07/2008 18:43

        לדעתי לפחות 3-4 מאמרים קצרים שמסבירים

        • התמחות- ניתן להתחיל לאחר 3 שנים של לימודים
          שרי | 30/07/2008 08:53

          בד"כ לימודים מסתימים אחרי 3.5 שנים, ניתן להתחיל אפילו אם יש לך 2 חובות אקדמאיים סימנריון או קורס. צריך להירשם בלשכה בשביל לקבל אישור

    • התמחות
      אקרמן לילך, עו"ד | 30/07/2008 08:55

      כדי להתחיל התמחות את חייבת שיהיו לך ציונים בכל הקורסים הנדרשים לקבלת התואר מלבד שני ציונים. (לרוב זה סמינריון וקורס נוסף שמשאירים לסוףף)...מתי שזה מה שחסר לך את יכולה להתחיל התמחות לאחר שאת מקבלת אישור של מקום לימודייך כי זה מה שחסר לך ואת טפסי הלשכה להתחלת ההתמחות. בכל מקרה- במרבית המקומות מחזורי ההתמחות הם מרץ וספטמבר וזאת לאור העובדה כי המתמחים מתחלפים זה בזה. ישנם מקומות רבים אשר מעוניינים אף בטרום מתמחים. אם יש לך שאלות קונקרטיות יותר אז בשמחה... עו"ד אקרמן

      • התמחות
        הילה | 30/07/2008 09:37

        היי לילך. תודה על התשובה. האמת שאני מסיימת שנה א' (ממש טרייה) ואני מתחילה מעין טרום0טרום התמחות. אני יודעת שזה מוקדם אבל אני רוצה "להרגיש את השטח" - איך מתנהל משרד, הדינמיקה במקצוע ועוד. אני רוצה לדעת אם אוכל להמשיך במשרד הזה גם בשנה הבאה והאם זה ייחשב לי כהתמחות?... ואם לא - אז איך זה ייראה שאעבור למשרד אחר להתמחות בשנה ג' -האםזה לחיוב או לשלילה? תודה.

        • התמחות
          אקרמן לילך, עו"ד | 30/07/2008 09:44

          ראשית, את יכולה להמשיך את טום ההתמחות במשרד גם במהלך שנה ב' וג' אם מבחינת המשרד זה בסדר- זה לא ייחשב לך כהתמחות!! התמחות זה שנה מסודרת, בשביל להתחיל את תקופת ההתמחות צריך לקבל אישור מהלשכה כי את עומדת בתנאים להתחלת ההתמחות להירשם בלשכה וכו'.. מכל מקום- אני מכירה אנשים רבים שעשו טרום התמחות במקום אחד והתמחו במקום אחר- אין בכך כל פסול ואם תאהבי את המשרד בו תעשי טרום ותמשיכי שם להתמחות גם זה נהדר.. בהצלחה

          • את לא יכולה להתחיל התמחות בשנה ג'
            בנצי | 30/07/2008 10:28

            אלא רק אחרי שנה ג' (בהנחה שיש לך מסלול מזורז כי את בעלת תואר ראשון כלשהו), כתוב בתקנות שהלימודים חיביים להיות מינימום של 3 שנים.

          • תודה
            הילה | 05/08/2008 09:05

            תודה ללילך ולכל השאר. אני התחלתי בטרום ואני מקווה שיהיה בסדר... כרגע השכר הוא שמטריד אותי, אבל נראה מה יהיה...