עלייך לדעת להתאים את עצמך

  • התמחות
    מיש | 23/07/2008 10:26

    שלום לכולם! אני מחפשת התמחות וממש קשה למצוא! בראיונות שהייתי שואלים שאלות דומות ונראה כי התשובות שלי לא "קונות" אותם. תגידו לי, מה עונים לשאלה: "איזה תחומים את מעדיפה?" אני סיימתי את לימודיי ואין לי ניסיון, למצוא התמחות זאת בעיה רצינית ובעצם אין לי עדיפות לתחום ספציפי וגם אם היתה לי נראה כי אני לא יכולה להרשות לעצמי לשבת ולחכות עד שיציעו לי להתמחות בתחום הספציפי הזה. וחוץ מזה, נראה לי פשוט לא נכון להגביל את עצמי לתחום אחד. אז איזו תשובה הם מצפים לשמוע? לדוגמא, הייתי בראיון במשרד המתמחה בנדל"ן נראה להם שאגיד שאני מעדיפה למשל דיני משפחה? אני עונה שיש לי חשיבה משפטית, ראש פתוח ורצון ללמוד ולהתמקצע וכישורים נוספים כדי להצליח בכל תחום. נראה כי התשובה שלי לא מוצלחת! מה הם מצפים שאהיה צבועה ואגיד שאני מתה על תחום הנדל"ן? מה דעתכם? כל עצה תתקבל בברכה

    • עלייך לדעת להתאים את עצמך
      אקרמן לילך, עו"ד | 23/07/2008 12:16

      ראשית, עלייך לשבת עם עצמך ולצמצם לעצמך תחומי עניין. שנית, אכן כן- רוב המשרדים מעוניינים לדעת כי את מתעניינת בנושא שבו הם מתעסקים, דעי להתאים את עצמך ולעשות בדק בית בטרם הראיון באשר למשרד אליו את הולכת, מהם התחומים בהם הם מתעסקים, אולי אפילו לעשות חיפוש של פס"S גדולים אחרונים של המשרד.. זה תמיד יכול לעזור.