פרקליטות זה לא מכרז? שמעתי שיש מכרזים במשהו..

  • שלום לכולם. זקוקה לעזרה...
    שירן | 14/07/2008 10:28

    הנני מעוניינת להגיש מועמדות להתמחות בפרקליטות מרכז/ מנהל מקרקעי ישראל/ משרד הבטחון. למועד ספטמבר 2009 (אם יש) או מרץ2010... אם למישהו יש מושג למי יש לפנות ומה הפרוצדורה אני אשמח.... תודה מראש... ובהצלחה בבחינות לכל הנבחנים...

    • פרקליטות זה לא מכרז? שמעתי שיש מכרזים במשהו..
      סטו. | 14/07/2008 14:50

      ? אני הייתי מתקשר לשם ושואל, הכי פשוט...

    • ל09+10 בנוגע לפרקליטות כנראה שאבוד....
      א | 14/07/2008 20:56

      בנוגע לפרקליטות...כול שנה באזוטר פברואר מרץ הם מפרסמים את התאריכים לגבי הגשת המועמדות והשנה למשל היה אפשר ךלהגיש למועדי 2010 עד אמצע מרץ ככה שזה די אבוד (ואני לא מדבר בכלל על 09). בכול מקרה מומלץ להיכנס לאתר של משרד המשפטים ולהתעדכן מפעם לפעם...וגם להירשם לקודקס כי דרכם הם מגייסים החל מהשנה...

    • בנוגע למשרד הביטחון
      א | 14/07/2008 20:57

      אני הייתי כבר בראיון לפני איזה חודש וחצי חודשיים למועדי 2010 ככה שזה גם נראה לי כבר אבוד...

    • זה לא אבוד מניסיוני בכל שנה לקראת המועד
      אקרמן לילך, עו"ד | 15/07/2008 15:39

      נתקעים בפרקליטות עם כאלו שמבריזים ברגע האחרון..כדאי לך לנסות בכל זאת ולשלוח קו"ח או אפילו ללכת ולהגישם שם בפועל..

      • לא מדוייק
        א | 16/07/2008 21:52

        עו"ד יקרה....הדברים שלך לא מדוייקים...ללכת ולתת ידנית או לשלוח לא יעזור בגלל שהם עברו לעבוד דרך קודקס בלבד (בקשר לפרקליטות) ובעניין אלה שמבריזים אז גם שם הדברים השתנו וכול בן אדם שסוגר היום בפרקליטות חותם על מסמך התחייבות ואם הוא מבריז אז הוא לא יוכל כביכול אי פעם לעבוד במשרד המשפטים...ככה שלא כולכך הרבה כבר מבריזים...