זה מאוד תלוי במקום העבודה

  • שלום לכולם רציתי לדעת אם יש הבדל בשכר בין טרום
    ישראל | 13/07/2008 16:54

    בין טרום מתמחה למתמחה? כלומר אם אני אעבוד כטרום ואח"כ כמתמחה ובהנחה שבשניהם זה במשרה מלאה של 5 ימים האם יש הבדל בשכר?

    • זה מאוד תלוי במקום העבודה
      אקרמן לילך, עו"ד | 13/07/2008 17:03

      אין איזושהי הנחייה גורפת- הדבר היחידי שעלייך להקפיד עליו הוא לקבל את שכר המינימום וכל שמגיע לך בהתאם לחוק שמתעדכן- מעבר לזה, כל השאר תלוי במה שאת והמעסיק מסכמים ביניכם..

    • טרום מתמחה יקבל בד"כ 20.7 לשעה (מינימום)
      כרמלי | 13/07/2008 21:11

      מתמחה יקבל כמעט אותו דבר אולי כמה שקלים יותר - בסוף החודש , לא לשעה!

      • שכר משתנה בין משרד למשרד
        אורטלי | 13/07/2008 23:19

        במשרד גדול ומחשיב עצמו יתן לטרומיסת עד 25 ש"ח ובהתמחות אפילו עד 6,500 במשרד קטן זה יהיה מינימום גם בטרום וגם בהתמחות ההבדל שבטרום זה לפי שעות ובהתמחות זה גלובאלי

        • בגדול - אותו שכר אבל אין פיצויים בהתמחות...
          אורן | 13/07/2008 23:44

          אם השכר גבוה יותר מהממוצע בהתמחות, שכר הטרום נשאר מינימום...

          • כמו תמיד תלוי בגדול המשרד אך...
            קרלו | 17/07/2008 23:37

            במשרד הממוצע מקבלים בטרום 20.7 (מינימום) ובהתמחות בין 3,850- 4,500