כמובן שלכל המשרדים הגדולים יש מחלקות שמתמחות בתחום

  • מי הם המשרדים המובילים והטובים ביותר בתחום נזיקין
    תומר | 13/07/2008 12:40

    אני סטונדט שמסיים שנה א' ואני רוצה להתמחות בתחום רציתי לדעת איך אני יכול לדעת מיהם המשרדים הטובים ביותר או האם יש למישהו המלצות על משרדים כאלה שגם מעסיקם מתמחים

    • כמובן שלכל המשרדים הגדולים יש מחלקות שמתמחות בתחום
      סידס | 13/07/2008 16:23

      אך בשביל לדעת את משרדי הנישה יש חברת דירוג שברח לי שמה, שהיא מדרגת את המשרדים המובילים בכל מצב תחפש פשוט באינטרנט ולפי תוצאות חיפוש תיהיה לך אינדיקציה טובה

    • משרדי נזיקין
      אקרמן לילך, עו"ד | 13/07/2008 17:02

      היי- ראשית אתה יכול לערוך חיפוש באתר קודקס ובאינטרנט, הייתי ממליצה גם לכתוב פה בפורום נזיקין.. הגדולים שאני מכירה בתחום הם משרד יהב, נשיץ ברנדס, קנר אבל זה מההתעסקות שלי...

      • תלוי..
        ד | 13/07/2008 22:56

        זה גם מאוד תלוי בתחום העיסוק בנזיקין. בלטר גוט אלוני טובים. כנס לאתר של דאנס ויש שם פירוט של המשרדים המובילים בכל תחום. בהצלחה

        • קליר- נחשב לאחד הטובים  לת
          חיים | 14/07/2008 11:34

          • קליר טוב אבל חרא ביחסי אנוש
            ד | 20/07/2008 13:56

            לפחות זה מה שמתמחים משנים עברו מדברים..

            • קליר טוב אבל.....
              ענת | 01/09/2008 17:20

              דורש טרום התמחות. זה לא מתאים לכל אחד. אבל ממתמחים שנשארו במשרד והתקבלו כעורכי דין הבנתי שהתקופה הזאת פעלה לטובתם בקטע המקצועי ולעומת משרדים אחרים תוך זמן קצר יותר ההשקעה של הטרום הופכת כדאית כי אתה משתלב כעצמאי במשרד. הייתי בשוק מגובה ההכנסות של עורכי דין שהם 3 עד 5 שנים בתחום שעובדים במשרד הזה.