התמחות אתה תוכל להתחיל אך לגשת לבחינה זה רק אחרי

  • יש לי שאלה לגבי התואר- אם אני נכשל בקורס
    סטודנט מודאג מאוד | 04/07/2008 12:23

    מסוים כמו שכל הנראה יקרה במיסים ולא מצליח גם במועד ב' הבנתי שהתמחות זה לא בעיה להתחיל וניתן להתחיל גם אם יש 2 חובות - (כמעט לכולם יש את הסימנריון) שאלתי מה קורה עם התואר כלומר אם יש קורס אחד שלא עברתי אני לא זכאי לקבל תואר ראשון אבל התמחות כן???? האם אני יכול לסיים התמחות ולגשת למבחני לשכה בלי לקבל תואר ואם נכשל אחד?

    • התמחות אתה תוכל להתחיל אך לגשת לבחינה זה רק אחרי
      יאיר | 06/07/2008 11:35

      קבלת התואר

    • ראשית, תקפיד על עברית תקינה. צ"ל: "עם" ולא "אם"
      עו"ד | 06/07/2008 15:43

      לגופו של עניין- ניתן להתחיל התמחות אם חסרים 2 ציונים, לעניין התואר ניתן לקבל תואר אם יש נכשל אחד במקצוע שאיננו מקצוע חובה. מיסים כמדומני זה לא קורס בחירה, אז נותר לך רק להתחנן למרצה.