יו כמה זה נחמד..

  • כניסה לפרופורציה
    אקרמן לילך, עו"ד | 30/06/2008 15:38

    אמא ואבא יקרים!!! מאז שהלכתי ללמוד התרשלתי בכתיבה, ואני מצטערת על חוסר ההתחשבות שלי, שגרם לי לא לכתוב לכם עד היום. כעת אני אעדכן אתכם בכל מה שעבר עליי. אבל לפני שאתם ממשיכים לקרוא, אני מבקשת שתשבו. אתם לא אמורים לקרוא אלא אם כן אתם יושבים בסדר? ובכן, כעת אני מסתדרת לא רע. החלמתי דיי מהר מהשבר בגולגולת ומזעזוע המוח שקיבלתי כאשר קפצתי מחלון חדרי במעונות, כאשר הוא עלה באש, זמן קצר לאחר שהגעתי לכאן. הייתי בבית החולים שבועיים בלבד, וכעת אני יכולה לראות כמעט באופן נורמלי, ורק סובלת מכאבי ראש איומים פעם ביום.למרבה המזל, עובד תחנת הדלק ליד המעונות ראה את הדליקה, ואת הקפיצה שלי והוא זה שהזמין את הכבאים ואת האמבולנס. הוא גם ביקר אותי בבית החולים, ומכיוון שלא היה לי היכן לגור, כתוצאה מהמעונות השרופים, הוא הואיל בטובו להזמין אותי לחלוק עמו את דירתו. זה בעצם חדר במרתף, אבל הוא דיי חמוד. הוא בחור מאוד נחמד, ואנו התאהבנו עד מעל הראש, ומתכננים להתחתן. טרם קבענו תאריך מדויק אבל זה יהיה לפני שההריון שלי יתחיל לבלוט. כן, אמא ואבא, אני בהריון. אני יודעת עד כמה אתם מצפים להיות סבא וסבתא, ואני יודעת שאתם תקדמו את התינוק בברכה ותעניקו לו את אותה אהבה ומסירות שנתתם לי כאשר אני הייתי ילדה. אגב, הסיבה לעיכוב במועד החתונה שלנו היא שלחבר שלי יש זיהום קל, שמונע מאתנו לעבור את בדיקת הדם טרום הנישואין. ואני, בחוסר הזהירות שלי נדבקתי ממנו. אני יודעת שאתם תקבלו אותו למשפחה בזרועות פתוחות כי הוא חביב מאוד ושאפתן, למרות שאינו משכיל ואינו בן דתנו אנו. כעת, אמא ואבא היקרים, לאחר שעדכנתי אתכם, אני רוצה לספר לכם שלא הייתה שום שריפה במעונות, לא חטפתי זעזוע מוח או שבר בגולגולת, אני לא בהריון , לא מאורסת, לא נדבקתי באיידס ואין לי חבר. לעומת זאת, נכשלתי בשני קורסים גדולים, נזיקין ועונשין ואצטרך לעשות מועד ב', מה שאומר שלא אגיע הביתה בקרוב ושאצטרך עוד כסף מכם, מקווה שתראו את הדברים בפרספקטיבה הנכונה. אז סטודנט יקר- לכל דבר יש סוף ובאמת- אם תיקחו את הדברים בדרך הנכונה, תאמינו לי שהסוף הרבה יותר קרוב ממה שזה נראה ואני אשמח לעזור...

    • יו כמה זה נחמד..
      לי | 30/06/2008 18:56

      מי כתב את זה? יש המשך. אפשר לקרוא?

      • היי
        אקרמן לילך, עו"ד | 30/06/2008 19:03

        זוהי מעין אגדה עתיקה שעוברת שנים בין מדריכים למיניהם אשר עברה שינויים והתאמה למצב על- ידי. בסה"כ לדעתי- משקף האמור את תקופת הלימודים, בהתחלה לחוצים מאוד ומפוחדים אך לאט לאט, מתבהרים הדברים והכל נכנס לפרספקטיבה, זה טבעי וברור

        • ואם יורשה לי להוסיף משפט- "אה- אמא ואבא, לא מצאתי
          אא | 30/06/2008 20:58

          עבודה, אז אם לא אכפת לכם תצטרכו לממן אותי גם בשנה הקרובה" נראה לי שהרבה מזדהים עם המשפט הזה לאחרונה ):

          • עבודה כסטודנטים
            אקרמן לילך, עו"ד | 30/06/2008 22:38

            את צודקת!! זו תקופה לא קלה.. .. גם אני הייתי עד לא מזמן סטודנטית ועבדתי כמלצרית עד שעות הלילה המאוחרות כמו רובנו... אבל זה נגמר בסופו של דבר.. ובאיזשהו מקום אפילו מתגעגעים לזה קצת.. ( לראש הקטן הזה)..

            • לילך, אמממ חח לא נעים לי אבל אני עו"ד טריה (: אבל
              אא | 30/06/2008 22:44

              רגע, אסור לייאש את הסטודנטים! אז סטודנטים יקרים: תלמדו טוב טוב! בסוף יש עבודה לכוללללללללללללם (גם אם זה ייקח קצת זמן למצוא) והכי חשוב- ציונים טובים! ובעזרת השם סוף הסיפור יהיה הרבה יותר טוב מהנוכחי (:

              • צודקת במאה אחוז..
                אקרמן לילך, עו"ד | 30/06/2008 23:05

                לא זו הייתה כוונתי- הכוונה הינה שיש להכניס הכל לפרופורציות, לדעתי כל אחד מוצא בסופו של דבר את הנישה שלו ואת הפינה שלו.. לחלק זה לוקח מעט יותר זמן מהאחר אבל בזופו של דבר אף אחד לא נשאר ללא עבודה..

                • תודה על התמיכה ועל העידוד!
                  דנה | 09/07/2008 20:50

                  זה בהחלט מעודד ומחזק