שמעת על רטלין?????

  • לחץ לפני בחינה!!!
    שני | 29/06/2008 11:57

    אני יודעת שזה נשמע קצת הזוי אבל מישהו מכיר תרופות הרגעה שעוזרות לשמור על ריכוז ושלא צריך מרשם מרופא בשבילם??? אני לפני בחינה ומרוב הלחץ אני לא יכולה להתרכז וזה ממש מפריע לי כלומר אני קוראת פסקי דין וסיכומים ולא מצליחה לקלוט ולזכור כלום

    • שמעת על רטלין?????  לת
      שי | 29/06/2008 14:19

    • שני תרגעי..
      אמיר | 30/06/2008 00:42

      יש לך כמה תרופות טבעיות שיכולות לעזור: א.רסקיו. ב.רגיעון. זה הטובות מביניהן, תחילה הייתי מנסה את רסקיו הוא טבעי לחלוטין משפר את הריכוז ומוריד את המתח, לוקחים אותו חצי שעה לפני בחינה או לחלופין לפני למידה כגון: פסקי דין שאת אומרת שמרוב לחץ את לא מצליחה להתרכז. עלייך להירגע הנה האימייל שלי במידה ואת צריכה תמיכה, amirkadisa@walla.co.il אני עושה משפטים וכלכלה ויודע מה זה לעמוד בלחץ.

      • צריך להקים נראה לי קבוצת תמיכה- אגב אמיר זה ממכר
        יוסי י. | 30/06/2008 12:45

        כלומר התרופות האלה יש להם השפעה כימית אם לצורך העיניין אני משתמש לאורך זמן זה לא יגרום להיות מכור

        • צודק.
          אמיר | 30/06/2008 13:40

          תשמע אבל אין מה לעשות הרי הבחורה לא רוצה להיכשל בגלל לחץ וחוסר ריכוז, עליה פשוט לשמור על האיזון הנכון בשימוש בתכשירים אלה. נדרשת סדרת פעולות מצדה להוריד את הלחץ אשר לא כוללות טיפולים בתרופות, יש אנשי מקצוע שמתמחים בזה ובנוסף אולי איזה חופשה או לימוד משותף עם כמה חברים יכולים לעזור. אם היא רוצה תרופות סבתא, יש כאלה שאומרים שכדי לשתות חלב או תה עם לימון.

    • אני השתמשתי ברסקיו
      אקרמן לילך, עו"ד | 30/06/2008 14:35

      היי, ראשית- אין מה להילחץ, כל הבחינות עוברות בסופו של דבר, קראי גם את מה שכתבתי במלל שלי והכל זה עניין של פרופורציות. אני רק בשביל הפסיכולוגיה הנפשית לקחתי רסקיו לפני כל מבחן, אבל אני ממליצה בכל מקרה לעשות ניסיון בטרם את לוקחת דבר מה כי שמעתי על כאלו שכל המכשירים המוצעים ( רסקיו רגיעון וכו') גרמו להם לעיייפות/ אדישות וכו'...