כן זה נכון, אבל זה כמו כל בחינה עם חומר פתוח

  • תגדיו זה נכון בקריית אונו ניתן להיכנס לכל בחינה עם
    עד מתי קריית אונו | 22/06/2008 11:09

    דף פוליו שמ 2 צדיי הדף ניתן לכתוב עליו מז זה הבדיחה הזו אני הייתי בטוח שעבדו עלי, זה כאילו אומרים להם תעתיקו אבל רק את הדברים החשובים זה כבר ממש בדיחה התואר הזה - עד לאן הגענו אולי לבחינות הבאות פשוט יתנו להם, נגיד מתוך 10 שאלות בבחינה שיתנו להם ישר 5 תשובות נכונות לפני הבחינה וכך יהיה עוד יותר קל אוי קריית אונו את והנהלה שלך אין לכם גבול לא מספיק כל שנה 500 עו"ד לשוק אתם מכניסים גם לקבל תואר אצלכם זה בדיחה

    • כן זה נכון, אבל זה כמו כל בחינה עם חומר פתוח
      גלי | 22/06/2008 12:30

      האם במקום אשר בו אתה לומד אין כלל בחינות עם חומר פתוח? אז גם אצלך הבחינות הם בדיחות???? כל מקום ושיטת הבחינות שלו

    • מה זה שונה מבחינה בחומר פתוח?
      ד | 01/07/2008 11:11

      ברוב מוסדות הלימוד הבחינה היא בחומר פתוח לגמרי ואתה יכול להביא מה שרק בא לך! מה זה שונה? בקרית אונו לפחות מגבילים את מה שאתה יכול להכניס....