שיבדוק באגודת הסטודנטים

  • חבר שלי נתפס היום בבחינה עם דפים בכיס האחורי
    באסה | 19/06/2008 21:44

    הקטע שזה כבר היה 5 דקות לסוף הבחינה והוא אמר שהוא סתם שכח את הדפים ולא השתמש בהם כלל וזה היה בתו"ל וכו' יש למישהו עצות מה אפשר לעשות הוא ממש פוחד שהוא יקבל הרחקה מהלימודים

    • שיבדוק באגודת הסטודנטים
      ניר | 20/06/2008 14:15

      יש להם נציג שאמור לעזור בכל התחום של עברות משמעת בכל מצב הוא בבעיה קשה קשה

    • אתה בבעיה.אם כך גם בתור עו"ד תטען- עבירות "בתו"ל.  לת
      לא היית צריך לעשות ז | 20/06/2008 21:35

      • במקרה הטוב יפסלו לו את הקורס
        מורן ש. | 22/06/2008 13:04

        במקרה הרע ירחיקו אותו בטח ל2 סמסטרים שמתוכם גם יחשיבו סמסטר קיץ כלומר סמסטר אחד, הכל בהנחה שזו עברתו הראשונה