יפה היית ב3 משרדים בראיונות אז מצבך טוב, אני מכיר כאלה שבכלל לא זימנו אותם

  • אני חייבת להבין מה הקטע הזה של משרדים לא להחזיר תשובה אחרי ראיון- מה שיחת טל' זה קשה מידי
    סיונוש | 06/06/2008 15:44

    הייתי ב3 משרדים לראיון לטרום התמחות ובכולם אמרו שיחזרו לי תשובה בהקדם (זה היה לפני חודש בערך) כמובן שהם לא חזרו ואני מניחה שהתשובה שלילית מן הסתם אז מה הקטע לא לומר לי לא- הם יכולים לשלוח לי בפקס במייל או בטל' מה קשה כלכך? למה להתעלם? למה לגרום לך תחושה

    • יפה היית ב3 משרדים בראיונות אז מצבך טוב, אני מכיר כאלה שבכלל לא זימנו אותם
      אלמוג | 06/06/2008 16:36

      לשאלתך את יכולה בעצמך להרים טל' למשרדים ולשאול אותם איפה זה עומד והאם זה רלווונטי עדיין הם לא חוזרים מכיוון שהם או עדיין לא החליטו סופית (כן, גם אחרי חודש) או מכיוון שהם ראיינו כלכך הרבה סטודנטים והם סתם מתעצלים אין מה לעשות זה חחלק מהמשחק

      • השאלה שלי היא תאורטית מכיוון שמצאתי כבר משרד- פשוט מעצבן שהם לא מחזירים בכלל תשובה
        סיונוש | 06/06/2008 17:30

        זה לדעתי מראה על זלזול בסטודנטים

        • דווקא לעניין טרום התמחות קיבלתי תשובה במקום בכמה מקומו  לת
          אורן | 07/06/2008 13:11

        • כן, גם אני חושבת שזה זלזול... וגם אני נתקלתי בזה כשחיפשתי התמחות...
          עו"ד מיום שלישי | 08/06/2008 13:16

          אין מה לעשות מלבד לקוות שאנחנו לא נהיה כאלה אם וכאשר נהיה מעסיקות :)

          • קבלו ממני טיפ לעתיד- במקצוע שבחרתם אסור להיות רגישיים, אל תקחו אישית שום דבר וגם אל תצפו לשום דבר פש  לת
            עו"ד ברנע | 10/06/2008 14:15

    • מוכר...
      ד | 11/06/2008 13:48

      הייתי בכמה ראיונות להתמחות ובכולם אמרו לי שייצרו איתי קשר. חוץ מאחד שהתקשר להודיע על תשובה שלילית - האחרים בכלל לא טרחו לצלצל... הם שוכחים כשהם היו במצב שלנו...