welcome to מכללה למנהל :)

  • האם מישהו מכיר מכללה שלומדים בה תואר משולב בראיית חשבון ומשפטים?
    יוללליה | 04/06/2008 23:13

    הכוונה שבסוף התואר אהיה גם עו"ד וגם רו"ח..

    • welcome to מכללה למנהל :)  לת
      דניק | 05/06/2008 03:05

      • איך בדיוק לומדים במכללה למנהל גם עו"ד וגם רו"ח!!! יש איסור בחוק לשכת עורכי הדין
        zivplm | 05/06/2008 12:20

        איסור על עבודה גם כעו"ד וגם כרו"ח גם הסטא'ז לא מאפשר זאת

        • עכשיו פתוחו בר"ג מנהל עסקים +משפטים לדעתי כי זה חדש אז בטח הלימודים שם קלים מאוד והם בטח ינסו לדאוג  לת
          רמת גן | 05/06/2008 16:26

          • אני כמעט בטוח שבמרכז הבינתחומי יש  לת
            בינ"ל | 05/06/2008 17:19

          • כמי שסיים עתה לימודים במכללה האקדמית למשפטים בר"ג (נא לא לתבלבל עם מכללת ר"ג שהיא מכללה אחרת) אזי אנ  לת
            משולב עם מנהל עסקים. | 11/06/2008 00:32

            • טעות הקלדה..כיום המכללה למשפטים נקראת "המרכז האקדמי למשפט ועסקים" כי הוסיפו מסלול של מנהל עסקים ויש  לת
              רועי | 11/06/2008 00:33

              • מי שבאמת רוצה לדעת עוד.שייכנס לאתר של המכללה ויתרשם www.rg-law.co.il
                +מרצים מהאונ' העברית | 11/06/2008 00:39

                ובאשר למרצים שמלמדים רק במכללה - הם מקסימים ביותר. השיעורים מרתקים, ישנם דיונים, פיתוח חשיבה משפטית, משפטים מודרכים (עם שופטים "אמיתיים" שופטים שמכהנים בבימ"ש ומוזמנים למשפט המודרך שמתנהל בתום השנה לאחר סדנה מעשית . ראו באתר .יש בצד שמאל למטה כיתוב לבן ואם תלחצו תוכלו לשמוע קצת על המשפטים המודרכים ויתר הקלינקות. פלילית ותקשורת ומסלול משולב עם מנהל עסקים. לי אישת קשה להיפרד מהמכללה. ממש כך. היחס, האדיבות ההרגשה שמשקיעים בך לאורך כל הדרך

              • המרכז האקדמי למשפט ולעסקים

                במרכז לומדים ברמה אקדמית נמוכה ביותר. למדתי שנה א' במכללה למנהל, על מלגה, ועברתי למרכז כי הוא קרוב יותר הבייתה ואני מתחרטת על כל רגע.כל הסטודנטים שאומרים שהרמה מצויינת זה כי המרצים הונחו לתת פקטורים ענקיים על מנת לצמצם את אחוז הנכשלים. אל תעשו את הטעות הזו ואל תגשו ללמוד שם.