איפה אתה לומד?

  • התמחות
    סטודנט שנה א' | 02/06/2008 23:01

    צריך עזרה לגבי כל עניין ההתמחויות מבחינת הגשת מועמדות וכיו"ב השאלה היא איך זה מתנהל ומה עושים ומתי? אני תכף מסיים שנה א' ואולי ישנם דברים שאני צריך לעשות עכשיו ע"מ שלא יהרס לי אח"כ.

    • איפה אתה לומד?  לת
      דוידי | 02/06/2008 23:03

      • תגובה
        אודי | 02/06/2008 23:34

        שערי משפט בהוד השרון

        • אני הייתי ממליץ לך מניסיוני לסייים קודם את תקופת הבחינות כך שיהיה לך גיליון ציונים ואז...
          דוידי | 03/06/2008 08:33

          להתחיל לחפש משרת טרום התמחות בשביל לצבור ניסיון למצוא התמחות בלבד (בלי לעשות טרום) בשלב הזה יהיה לך מאוד קשה למצוא ואני בספק אם תצליח אפילו אם אתה מצטיין דיקן לעומת זאת אם באמת אתה מצטיין דיקן תוכל לפנות ולנסות את מזלך במגזר הציבורי

          • תגובה לתגובה
            אודי | 03/06/2008 09:21

            טוב לא ידעתי שצריך טרום התמחות ע"מ להיכנס להתמחות

            • אין חובה לטרום!!!!! אבל מכיוון שיש כלכך הרבה מתמחים בשוק ותקופת ההתמחות היא לשנה בלבד
              דוידי | 03/06/2008 09:34

              אז המשרדים ברובם בד"כ ירצו אותך לתקופה מסוימת לעבוד בטרם כנסיתך להתמחות עצמה כלומר תצא מנקודת הנחה שבחודשים הראשונים שלך המשרד לא מרוויח עליך כלום למעשה הוא מלמד אותך לכן חשוב להם שתעבוד קודם כטרום מתמחה, כלומר אם היית עושה רק התמחות אז 3 חודשים ראשונים אתה לומד וב3 האחרונים אתה תיהיה עסוק בהכנות לבחינה בכתב ובעל"פ לכן לא שווה להם להחזיק אותך לתקופה של שנה סיבה נוספת היא שלמשרדים יותר קל לפטר סטודנט מאשר לפטר מתמחה מכיוון שסטודנט הוא שכיר לכל דבר והמשרד יכול לפטר מכל סיבה שהוא רוצה כולל מקצועית כשאתה מתמחה לעומת זאת יש את הביקורת של לשכת עורכי הדין ומתמחה אמור ללמוד לכן כמעט אי אפשר לפטר מתמחה אם יש לך עוד שאלות שאל אשמח לענות

              • תתחיל לחפש ישר אחרי תקופת הבחינות - תשלח מיילים זה עדיף על פקסים  לת
                גיל | 03/06/2008 09:45

                • לסטודנט מהאוניברסיטה מתאים לחפש התמחות בסוף שנה א' לסטודנט מהמכללה יותר מתאים למצוא בסוף שנה ב' או ת  לת
                  זיו | 03/06/2008 10:18

                  • אתה צריך לחפור באינטרנט ולחפש משרדים שמעניינים אותך מבחינת תחום העיסוק ולשלוח אליהם מכתב בקשה קצר +  לת
                    מתמחה | 03/06/2008 12:36

                    • תחפש משרדי עורכי דין באינדקס אפילו של דפי זהב ותשלח פקסים או למיילים של המשרדים  לת
                      מירב | 03/06/2008 15:23

                      • זה השלב שמבינים איזה טעות זה ללמוד משפטים ומה ההשלכות של ללמוד במכללה
                        גרנטה | 03/06/2008 16:06

                        קרוב לוודאי שאף משרד לא יזמן אותך בשלב הזה אבל אל תתיאש ותמשיך לחפש בסופו של דבר כמעט כולם בסופו של דבר מוצאים (מלבד אלא שממש גרועים)

                        • מצאית התמחות היא השאלה שמעסיקה את כולם אל תדאג לדעתי אין לה מה לחפש עכשו
                          שי | 03/06/2008 17:16

                          תתחיל לחפש מתחילת סמסטר ב' של שנה ב' תשלח כמו כולם פקסים וכו'

                          • מציאת התמחות לסטודנט ממכללה - להתחיל לחפש רק משנה ג'  לת
                            מתמחה | 05/06/2008 16:29