יש מתמחים בבזק? לא ידעתי

  • יש לי מחר ראיון להתמחות בבזק, יש למישהו טיפים לתת לי  לת
    zivplm | 28/05/2008 19:56

    • יש מתמחים בבזק? לא ידעתי  לת
      ortal | 28/05/2008 23:16

      • כמו בכל ראיון חשוב מאוד להגיע יצוגי
        אייל | 29/05/2008 09:24

        לא לבוא אף פעם לראיון סתם בג'ינס וכו' וגם לא להגיע מוגזם- חליפה שחור לבן כמו עו"ד. תבוא מכנס שחור/כחול/אפור וחולצה מכופתרת שלא בצבע לבן

        • להגיע עם ביטחון ולחשוב איך אתה יכול לכוון את הראיון לכיוון שלך
          דוד | 29/05/2008 11:18

          כלומר להבליט את היתרונות ולנסות (בהנחה של א שואלים אותך שאלות משפטיות) להוביל את השיחה עליהם כמו למשל איפה עשית צבא (אם הייתה לוחם כמובן) או התנדבות מסוימת (אם יש) או ניסיון תעסוקתי שיכול להתאים לעבודה תחת לחץ ולמשרד עו"ד. חשוב גם להיות אתה ולא להמציא דברים ולשקר כי בסוף האמת תתגלה. לא לאחר לראיון אפילו לא בדקה, להגיע עם קו"ח + המלצות + 2 עבודות שהכנת, הרבה משרדים ירצו לראות את רמת הניסוח והכתיבה שלך

          • תנסה להתחנף אבל לא להגזים, תגרום להם להבין שאתה ממש רוצה להגיע לשם וכמה שהם חברה מצויינת וכו'  לת
            שי | 29/05/2008 11:46

            • תנסה לציין שאתה גם רוצה להמשיך ללמוד לתואר שני , זה מראה שאתה בן אדם רציני שחושב על העתיד  לת
              אייל ג. | 29/05/2008 14:09

              • פשוט תיהיה אתה ונינוח  לת
                היום מהפך | 29/05/2008 14:28

                • תקפיד על דיבור ברור וישיבה זקופה, בדיבור תשתמש גם בידיים זה מראה על ביטחון עצמי גבוהה שזה מה שכולם מ  לת
                  skr | 29/05/2008 15:34

    • אני לא מאמין איזה חוצפנים, קבעו לי ל16:30 ואני הגעתי ב16:20
      zivplm | 29/05/2008 19:43

      לעזריאלי ולפני שנכנסתי לקומה התקשרו אלי ואמרו לי שקבעו לי ב16:00 ואני מאחר והם ביטלו את הראיון, איזה חוצפנים כבר הייתי שם והם בדוק קבעו לי ל16:30 חוצפנים!!!!

      • התקשרו אלי היום שוב, וקבעו לי עוד הפעם ראיון, נקווה לטוב  לת
        zivplm | 01/06/2008 15:45

    • אל תגיד שיש לך קו טלפון של הוט בבית...  לת
      חחחחחח | 29/05/2008 23:31