ברור שכן, מה השאלה כאן בכלל?

  • שאלה מהותית וחשובה! לגבי דחיית התמחות בחצי שנה
    זיו | 25/05/2008 13:00

    לאחרונה התקבלתי לעבוד במשרד גדול מאוד , שגם מאוד רציתי להגיע אליו ולמעשה אפשר להגיד שזה חלום שהתגשם. ההבעיה שהם רוצים טרום התמחות של שנה וחצי ואני כבר סטודנט שנה ג' כלומר במקום להתחיל התמחות במרץ 09 אני ארשם בספטמבר 09 האם שווה לדחות את קבלת הרישיון בחצי שנה לטובת עבודה במשרד שהוא בגדר חלום שהתממש, אגב שמעתי שהבחינות של מי שנרשם בספטמבר הבחינה שלו רוב הסיכויים תיהיה קשה יותר מאלה של מרץ

    • ברור שכן, מה השאלה כאן בכלל?
      שרון | 25/05/2008 15:04

      אני לא הייתי חושבת פעמיים

      • מאיפה הגעת למסקנה שהבחינה של נבחני מרץ קלה יותר מאשר ספטמבר?????  לת

        • שמעתי מחברים שכבר סיימו ואף זה נאמר בכל החברות האלה שעורכות הכנה לבחינות הלשכה  לת
          זיו | 25/05/2008 16:02

          • זה לא דבר עובדתי אבל בשנים האחרונות אכן בחינות מאי היו פחות קשות וזאת ניתן לראות לפי נתוני סטטיסטיקה  לת
            דנה | 25/05/2008 17:34

            • אני בחיים לא הייתי דוחה תחילת התמחות בשביל אף משרד
              שי | 25/05/2008 21:02

              לך תדע בסוף עוד יפטרו/תפטר ואז מה תעשה?

              • חצי שנה זה לא נורא בכלל
                רעות | 26/05/2008 12:59

                אם הייתה אומר שנה אז הייתי אומרת לך לא להסכים אבל חצי ולמשרד כמו שאתה אומר "חלום" אז זה שווה את זה

                • השאלה גם מהו השכר, אם זה שכר טוב ברור שתלך על זה אבל
                  ספי | 26/05/2008 15:59

                  אם השכר הוא מינימום או קרוב לזה, אתה תמצא כבר משרד שיקח אותך להתמחות אפילו בלי טרום

                  • כל תקופת הטרום זה 24 ש"ח לשעה
                    zivplm | 26/05/2008 16:17

                    ובהתמחות זה 5,000 ברוטו