האם מדובר על משרת מתמחה?

  • צפיות שכר...
    ענת | 01/05/2008 13:32

    לפני חג הפסח התראינתי במשרד בינוני, למזלי הטוב (אחרי הכנות על החומר המשפטי) נשאלתי שאלות אישיות בלבד. שימח אותי שזה מה שהיה אך בדיעבד שיחזרתי את מהלך הראיון, נלחצתי עד מאוד יש לומר... נראה לי שלא הייתי מי שאני מהלחץ אני לא מפסיקה לחשוב על מה יהיה עדיין לא התקשרו אליי לתשובה כלשהי. אחת השאלות שנשאלתי היא צפיות שכר לא יודעת על מה חשבתי בדיוק עניתי ש5 ונראה לי שזו יכולה להיות סיבה מאוד טובה (לדעת המראין) למה לא לקבל אותי. מה נראה לכם שהגזמתי נכון? יש מישהו שאמר 5 בראיונות והתקבל? מה יש לכם לומר על הנושא? אני בלחץץץץ. תודה מראש על התגובות :)

    • האם מדובר על משרת מתמחה?
      שירלי | 03/05/2008 21:48

      האם מדובר על משרד גדול? בינוני? האם ביררת מהם דרישות השכר קודם לכן במשרד או בדומיו?

      • תודה על התגובה
        ענת | 04/05/2008 14:34

        מדובר במשרד קטן (4 עו"ד) לשם התמחות..

    • כנסי
      ד | 04/05/2008 12:23

      אני לא חושבת שזו סיבה לפסול. שואלים שאלה כזו הרבה פעמים ללא קשר לקבלה/אי קבלה למשרה. אצלי במשרד שואלים תמיד ללא קשר להתרשמות המראיין מהמועמד.. שאלו אותך בראיון להתמחות? האמת שפעם ראשונה שאני שומעת שבראיון להתמחות שואלים ציפיות שכר. בד"כ שואלים בראיון למשרה רגילה.. תנסי אולי לצלצל ולשאול היכן את עומדת. שווה לנסות

      • תודה על התגובה
        ענת | 04/05/2008 14:41

        מדובר בהתמחות, האם זה משנה לדעתך? (בכל זאת בהתמחות הרוב הגדול משלמים מינימום בעיקר שמדובר במשרד שנחשב קטן) אני בהחלט אתקשר לבדוק (אין לי מה להפסיד..) המון תודה