הבעיה שלך היא..

  • כל ייעוץ ועידוד יתקבל בברכה
    מרואיין | 17/03/2008 17:04

    תיאורטית המצב שלי לא גרוע, תלמיד אונ' ת"א ממוצע 88, אופקיסט. אבל מה. לא מצליח לסגור התמחות. ניסיתי רק דרך קודקס. התראיינתי ב 6 משרדים ואו שלא קיבלתי תשובות או שלילי. מעבר לכך לא זומנתי. הקו"ח בסדר, אני מתראיין די טוב, לא נראה מוזר. זה נראה כאילו הכל בסדר ובכל זאת לא מצליח, יש למישהו רעיונות או דרך כלשהי לעודד אותי? זה נראה כאילו כולם סביבי מתקדמים ואילו אני נשאר מאחור....

    • הבעיה שלך היא..

      הבעיה שלך היא שניסית רק דרך קודקס. תתחיל לשלוח קו"ח לבד - פקסים/דואר. בהצלחה

      • הבנתי שקודקס יעילה... לא כך?
        שאלה נוספת | 18/03/2008 00:33

        ובכלל האם בשלב זה שרוב המקומות השווים סגרו, עדיין יש סיכוי?