גילת קנולר גראוס - התמחות נהדרת

  • גילת, קנולר, גראוס ושות'
    אמיר | 15/03/2008 10:22

    משהו שמע על המשרד? האם הוא נחשב לאיכותי ואיך ההתמחות שם?

    • גילת קנולר גראוס - התמחות נהדרת
      אדי | 16/03/2008 10:01

      התמחתי במשרד זה. אווירה טובה, המון מה ללמוד, פרגון רב. הערכה רבה לעו"ד קנולר שיודע לתת, ויש הרבה מה ללמוד ממנו, ויש לו נכונות ללמד - גם אם אתה מתמחה אצל עו"ד אחר במשרד. הצטרפתי אליו בתקופת ההתמחות שלי לדיונים שלא היו קשורים לתיקים שאני ליוויתי: בבית הדין הרבני, בבימ"ש עליון, במחוזי, בשלום, בדיוני הכנה לקראת עדויות וכו'. תחומי התמחות רבים במשרד - נסה להיות קרוב לקנולר ויהיה מעניין. בהצלחה אדי

      • אגב, כתוב לי מה המייל שלך אם תרצה להתייעץ מעבר לכך
        אדי | 16/03/2008 10:02

        אשמח לסייע. :)

      • גילת קנולר גראוס- לא מומלץ בכלל
        מיכאל | 20/01/2009 12:46

        חולק מאוד על כל מה שנכתב ע"י אדי. 1. עבודת המתמחה במשרד הינה שטחית מאוד- אין רצון לערב או ללמד, תחושה מאוד ניצולית.ניירת תמיד יש.(גם מי שמנסה ומבקש). 2. יחסי אנוש- לא נעימים, ישנה אוירה נחמדה במשרד ולא רשמית, אך אם אין לך קשרי משפחה בתוך המשרד היחס לא יהיה הולם. 3. המשרד בכלליות-למשרד המון מחלקות מאוד מעניינות אך למתמחים אין חלק בזה.