רק רציתי להוסיף...

  • מעבר למכללה אחרת
    הילה | 12/03/2008 20:15

    אני סטודנטית שנה א' במכללת שערי משפט, לצערי, אני לא מרוצה מהמקום ורוצה לעבור.אני עם ממוצע 90 עד כה. מישהו אולי יודע האם אפשר להתקבל לבינתחומי או למכללה למנהל למרות ששם התואר הוא משולב? כי אני לומדת רק משפטים. ובנוסף, איזו מהן מומלצת יותר? אני ממש מבולבלת.. לא יודעת אם לעבור, ואם כן לאן..אשמח לעזרה.

    • רק רציתי להוסיף...
      הילה | 12/03/2008 20:17

      בגלל הממוצע אני לא חושבת שזה אפשרי לעבור לאוניברסיטה, ויש כאלה שאומרים לי, שאם כבר התחלתי במכללה ואין לי אפשרות לעבור, אז אני אשאר היכן שאני כי אין טעם לעבור למכללה אחרת. האם זה נכון?

      • להילה
        סיגל | 13/03/2008 08:37

        הי הילה, אני לומדת שנה ב' במכללה למינהל לדעתי אם סיימת ממוצע 90 את שנה א' שווה לך לבדוק במכללה למנהל, מה תפסידי אם תבדקי ? אין ספק שלמכללה למנהל יש שם יותר טוב מאשר שערי משפט ואם את לא מרוצה אז זו סיבה עוד יותר מוצדקת לבדוק זאת, אני מציעה לך לבחון את האופציות שלך מול המכללה למנהל, לאחר שתבררי את זה, תשקלי!

        • לסיגל
          הילה | 15/03/2008 23:00

          קודם כל תודה רבה לך! הנני מודעת לשמה הטוב של המכללה למנהל, אבל שאלתי היא-איך יסתכלו על העובדה שעברתי ממכללה למכללה? אח"כ כשאחפש התמחות. אולי יראו אותי כלא רצינית, זה מה שמפחיד אותי. וכבר שאלתי במנהל, והם רוצים שאעבור 60% מהקורסים בנוסף להיותי מעל ציון 88 ואם לא, אצטרך להתחיל שוב משנה א'..בעיה..

    • מעבר למכללה למנהל
      הילה 2 | 06/07/2008 11:49

      היי הילה. גם אני התחלתי לימודי במכללה למנהל, ובגלל מעבר דירה עברתי למרכז האקדמי בר"ג. השנה אני חוזרת למכללה למנהל כי זו המכללה הכי טובה שיש! המרצים שם נהדרים והרמה האקדמית מעולהה. והרבה יותר פשוט להגיע מאשר לבינתחומי. אז אני ממליצה לעבור ללמוד שם בחום!!! ובקשר לחוסר ההחלטיות, אני אישית התקבלתי להתמחות אצל אחד משופטי העליון, ללא קשר למעבר. אז הכל תלוי בך, בציונים ובראיון! בהצלחה!