איזה יופי, חבל שאין כזה פרסום בשאר המכללות

  • מפגש היכרות לתואר שני במשפטים - הבינתחומי הרצליה
    יעל צבר | 10/03/2008 10:03

    שלום, מפגש ייעוץ לתואר שני LL.M. במסלול משפט עסקי יתקיים ביום שלישי, 18 במרץ 2008, י"א באדר ב' תשס"ח, בשעה 18:00 בקמפוס המרכז הבינתחומי הרצליה. בתום המפגש יוזמנו המשתתפים לסימפוזיון בנושא "זכויות אדם וביטחון", בהשתתפות המרצים בתכנית: פרופ' אהרן ברק, פרופ' אלן דרשוביץ, ופרופ' אמנון רובינשטיין. במהלך האירוע, המתעניינים יפגשו עם סגל בית הספר רדזינר למשפטים, עם פרופ' אוריאל פרוקצ'יה, ראש תכנית ה-LL.M. ועם סטודנטים בתכנית. לפרטים נוספים: מנהל רישום תואר שני במשפטים 09-9527381 דוא"ל: master@idc.ac.il

    • איזה יופי, חבל שאין כזה פרסום בשאר המכללות  לת
      תמי | 10/03/2008 12:45

      • אני חושב שיש. שווה לערוך בירור בשאר המכללות למי שמעוניין  לת
        קובי | 11/03/2008 22:47

    • תואר שני במשפטים - קריאה נוספת
      אתר הפורומים | 17/07/2008 15:13

      לקריאה נוספת, מקצועית, אודות תואר שני במשפטים קראי: תואר שני במשפטים