נראה לך??

  • האם מותר בעבודה סמינריונית להסתמך על עבודה סמינריונית אחרת ?
    גיא | 10/03/2008 09:48

    יש לי עבודה סמינריונית שנתקלתי בה בנבו.העבודה התפרסמה ב"עיוני משפט" ויש בה כמה הצהרות שאינן ציטוט גרידא שמאוד חשובים לעבודה שלי. נראה לכם כי אפשר להסתמך על כך ולצטט מתוך העבודה ? תודה מראש לעונים.

    • נראה לך??
      יוני | 10/03/2008 12:51

      אין סיכוי, ואם יעלו עליך זה עלול לפסול לך את העבודה.

      • חחח.. איזה תמים..
        נ. | 10/03/2008 12:55

        ממליצה בחום לא לעשות את זה

      • ככל הנראה לא הבנת אותי
        גיא | 10/03/2008 12:58

        אין לי כוונה להעתיק את העבודה. יש לי בקטע קטן מתור העבודה הסמינריונית שלי (מדובר ב 2 - 3 שורות) צורך לצטט מסקנות אישיות של כותבת העבודה (שהיא כאמור לא פרופ' וכו'). עבודתה התפרסמה ב"עיוני משפט" מה שנותן לה מעט יותר לגיטימציה מאשר עבודה רגילה. עכשיו לתגובכם.

        • בשבילכם - ניסוח מחודש של השאלה שלי ....
          גיא | 10/03/2008 13:00

          האם עבודה סמינריונית שהתפרסמה ב"עיוני משפט" יכולה להוות "מקור משפטי" לצורכי עבודה סמינריונית אחרת.

          • לגיא
            דיקלה | 10/03/2008 14:50

            אני באופן אישי חושבת שכן, כל עוד אתה רושם "לדברי..." ורושם היכן זה התפרסם! הרי אתה יכול להתייחס לזה כאל מאמר בכתב עת משפטי...

            • אההה..אמממ.. אם אתה מציג את זה ככה
              יוני | 11/03/2008 22:45

              לא נראה לי שזה בעייתי. בכל אופן, הייתי ממליץ לך לשלוח מייל למתרגל/ת שלך ע"מ לקבל תשובה מוסמכת ולא לקחת סיכון מיותר