נזי לברר לגבי תוכנית גם במכללה למינהל יש להם תוכניות משולבות והם איכותיים וטובים יותר ממכללת רמת גן.

  • לימודי משפט משולבים...
    הילה | 08/03/2008 22:40

    היי לכולם! יש לי שאלה מאוד חשובה... אני טרם נרשמתי למכללה, והייתי רוצה להתייעץ באיזו מכללה כדאי ללמוד מבחינת שם, ומבחינת רמה.. אני מעוניינת בלימודי משפטים משולב עם קרימינולוגיה, והבנתי שאת השילוב הל"ז ניתן למצוא רק במכללת רמת-גן... השאלה האם זאת מכללה שנחשבת למוכרת וטובה? הנני מעוניינת ללמוד במכללת הבינתחומי בהרצליה-רייכמן...וזאת ידועה כמכללה עם שם, מוניטין, רמה וכמספקת עבודה לאחר סיום התואר. אך שם לא ניתן למצוא את השילוב הנ"ל. האם כדאי ללמוד משפטים+מנע"ס שם? או ללכת על משפט פלילי וקרימינולוגיה ברמת-גן? עד מתי אפשר להרשם? מאוד מודה על זמנכם...מקווה שתעזרו לי כי החלטה גורלית עומדת בפניי...;) *הערת מערכת: לקריאה נוספת אודות לימודי משפטים

    • נזי לברר לגבי תוכנית גם במכללה למינהל יש להם תוכניות משולבות והם איכותיים וטובים יותר ממכללת רמת גן.
      ריקה | 09/03/2008 13:15

      כמון שיש שוני גם בתאני הקבלה. בהצלחה ולימודים מהנים.

      • במכללה למנהל יש כמה תוכניות משולבות עם משפטים, והן ברמה הרבה יותר גבוהה
        סטודנט במכללה למנהל | 09/03/2008 19:51

        ממכללת ר"ג. אני מציע לך לבדוק במכללה למנהל את האפשרויות שלך.

      • ג  לת
        ג | 09/03/2008 19:51

        • לכי או לבינתחומי או למכללה למנהל
          רון | 09/03/2008 20:23

          אילו שתי המכללות המובילות בתחום.