בראיון השני יש דרישה לשטוף רצפות ולעשות פנאלים

  • בלטר גוט אלוני - ראיון שני
    ר | 31/01/2008 10:46

    חבר'ה, בבקשה עזרה... מה הולך בראיון השני שם? האם הראיון הוא רק לגבי העבודה המשפטית שביקשו להכין או משהו מעבר? אשמח לכל שבב מידע!

    • בראיון השני יש דרישה לשטוף רצפות ולעשות פנאלים  לת
      די נמאס מהפאטתיות | 31/01/2008 12:16

      • חחחחח .. הציניות בעיצומה :)
        תום | 31/01/2008 13:17

        מבין אותך לגמרי. בהחלט פאתטיות

    • אם אין לכם תשובה נורמאלית-עדיף שלא תענו  לת
      סוזי | 03/02/2008 09:36

      • סוזי, ידענו שאת כאן, את לא חייבת לרשום הודעה  לת
        מחפשת תשומת לב | 03/02/2008 10:21

        • ראיון שני - חוצפה ישראלית
          שלומפי | 04/02/2008 00:13

          מה זה ראיון שני הזה מה זה. אני נגנב מהשטויות האלה. נותנים לנו הרגשה שצריך להתאמץ כדי להגיע למקום שבו עובדים כמו חמורים. בלטר גוט אלוני או הרצל פוקס נאמן, עשו טובה... תנו לנו הרגשה קצת יותר טובה ובלי כל הברדק הזה של הראיונות בלי סוף. די בראיון אחד, תנו לאחד להחליט, ולנו קצת שקט ומנוחה... אוף

          • בהמשך לתגובתו של שלומפי
            רווית | 04/02/2008 15:18

            מקובל בהרבה מקומות.. יש מקומות שיש ראיון, עבודה, ראיון שני... עד שמחזירים תשובה מכל ראיון לוקח כחודש... כבר יוצא המיץ!

          • שלומפי מynet?  לת
            יעל | 23/03/2008 13:32