ההודעה נשלחה מספר פעמים בגלל באג באתר...

  • הגבלת זכויות יוצרים ללא פירוט
    סופרת | 18/09/2024 10:53

    אני רוצה להוציא ספר בהוצאה עצמית ופניתי להוצאת הקיבוץ המאוחד על מנת לקבל את אישורם להדפיס מספר שירים של לאה גולדברג בתוך הספר (הם בעלי הזכויות). ציינתי כמובן שאשלם על השימוש ביצירות.

    הם סירבו לבקשה ללא הסבר וכתבו שהם לא מאשרים מסיבות משפטיות. כשביקשתי עוד פירוט ענו שאין להם זמן לבזבז על הבקשה שלי.

    האם יש להם זכות לסרב ללא הסבר? כיצד אפשר לדעת האם הם עובדים בהתאם לצוואתה של לאה גולדברג או פשוט מגבילים מסיבותיהם שלהם? האם יש לציבור זכות לדעת לפחות מה החוקים לפיהם הם עובדים, או שהוצאה היא כמו כל יורש שיכול לסרב לשימוש ביצירה בבעלותו?

    תודה רבה!

    • ההודעה נשלחה מספר פעמים בגלל באג באתר...  לת
      סופרת | 18/09/2024 11:01