תשובות

  • תודה ושאלה נוספת
    חגית | 24/08/2024 16:31

    1. כשאני מבקשת 6 חודשים לבקש 180 יום או 6 חודשים.

    2. לגבי המומחה וההתדיינויות שלנו אם ומה לחשוף בעניין,  חשבתי בסוף לשלב כך שאכתוב בקצרה:

    "שפעלתי ושילמתי בעבור חווד למול מומחה שלא סיים את העבודה וההתקשרות עימו הופסקה" (ללא ציון שמו וגם אם יחפרו זה תואם את האמת אני פיטרתי אותו) והלחצים והמתחים גרמו להרעה במצבי  מה דעתך?

    3. בגלל הסיכוי שבקשתי לדחיית מועד תסורב כי זו דחייה מס 3 , האם כדאי בכל זאת לבקש במקום זאת עיכוב הליכים שזה בניחוח אחר. ממה שקראתי אם התביעה תימחק בגלל בקשת עיכוב הליכים זה לא אמור לשנות לעניין ההתיישנות.  אלא אם הבנתי לא נכון...

    4. אם בהמשך אזדקק לעזרה בתשלום בתיקון כתב התביעה, האם זה משהו שאתה שולט בו ויכול להתאים לך?

    תודה רבה

    • תשובות
      ץ | 24/08/2024 18:21

      לגבי שאלה מספר 1

      עדיף לבקש 6 חודשים.

      לגבי שאלה מספר 2

      מה גרם להחמרה במצב שלך, לא משנה מבחינת בית הדין לעבודה. כי הם לא אמורים לטפל בסיבות שגרמו להחמרה. חשוב שהאישור הרפואי יקבע באופן ברור מה המצב לאשורו. וזה מה שחשוב.

      לגבי שאלה מספר 3

      היתרון בעיכוב הליכים, שאת לא חייבת לחזור ולתבוע על פי מועד שקבע בית הדין, אלא על פי שיקולים שלך בלבד. (בעיכוב הליכים התביעה תימחק - ויתכן שבית הדין יחייב אותך בהוצאות).

      לגבי שאלה מספר 4

      אני לא בקטע של בית הדין לעבודה.