דרושים עובדים לעבודה מהבית בכתיבה, הזנת תוכן קלדנו

  • רופא תעסוקתי כשאיני מועסקת
    לאונדרו | 20/08/2024 16:55

    הגשתי תביעת אובדן כושר עבודה לקרן הפנסיה, והיא אושרה.

    בעקות כך עזבתי את העבודה שלי וחברת הביטוח היתה המעסיקה שלי.
    מסתבר בדיעבד שהם שלחו לי מכתב (שמעולם לא הגיע אלי) שהקצבה תופסק בתאריך מסויים אם לא אשלים מכתב מרופא תעסוקתי.
    רק לאחר שהפסיקו לי את הקצבה ופניתי שוב ושוב לחברת הביטוח להבין מה קרה, נודע לי ששלחו לי מייל על המכתב ההוא אי שם לפני כמה חודשים.

    אבל כעת, כשפניתי לקופת חולים בגין תור לרופא תעסוקתי, נאמר לי שאין יכולת להגיע לרופא תעסוקתי אם איני מועסקת.
    אבל איני מועסקת, כי חברת הביטוח היתה המעסיקה שלי עד שהפסיקה את הקצבה וביקשה השלמות.
    מה עושים?

    • דרושים עובדים לעבודה מהבית בכתיבה, הזנת תוכן קלדנו
      שימי | 23/08/2024 14:44

      דרושים עובדים לעבודה מהבית בכתיבה, הזנת תוכן קלדנות ועבודה מהבית באריזות! לפרטים שלחו וואטספ למספר הבא 055-7042211