הפורום אליו הגעת ריק מהודעות
ייעוץ אישי
צפיות: 13

קבל עכשיו ייעוץ משפטי אישי

בחזרה ל -
ליעוץ אישי עם עו"ד
הודעות אחרונות
  • פורום נדלן ודיני מקרקעין 16/09/2024 | 16:52 חדירת מים לקירות בפברואר האחרון בשיא הגשמים חדרו מים לקירות החיצונים של דירתי המושכרת ונוצר עובש. לאחרונה הוחלט לא...
  • פורום דיני תעבורה 16/09/2024 | 16:34 מכירת רכב לאחר פטירה של שותף אחד בב... שלום,אלו הם הדברים- אבא שלי ואני היינו רשומים בבעלות משותפת על רכב.לאחרונה אבא נפטר וברצוני למכור...
  • פורום עורכי דין 16/09/2024 | 16:13 הגנת הצרכן האם זה חוקי שחנות בגדים שרכשתי ממנה מוצר והגעתי ביום למחרת להחלפת מידה תבשר לי שאצלם אין החלפות א...
  • פורום זכויות יוצרים 16/09/2024 | 13:35 יצירת משחק "בהשראת" משחק קיים שלום רב,במשחק או תכנית עשויים להיות כלולים תכנים הנחשבים ליצירות מוגנות בזכות יוצרים. ככל שאכן כך...
  • פורום ביטוח לאומי 16/09/2024 | 10:40 יש הקדמת תשלום ליום 26.9.2024 ראה:  כאן