ניתוק גז ללא הודעה מוקדמת ובאופן חד צדדי

  • ניתוק גז
    צביה | 18/06/2024 15:49

    שלום, התקשרו מחברת הגז לקבוע בדיקה של פעם ב 4 שנים, קבענו אך כשהגיע זמן הפגישה לא הצלחתי להיות בבית, ניסיתי להתקשר אליהם והשאירו אותי שעות על הקו עד שהתקשר כבר הטכנאי כדי להגיע, התנצלתי ואמרתי שאני לא בבית ואם אפשר זמן אחר, הוא אמר שאין בעיה הוא לא יגיע אבל תור חדש זה  רק עם החברה, את האמת שלא התקשרתי שוב כי ראיתי שזה לוקח שעות בטלפון והייתי בטוחה שהם יתקשרו שוב לקבוע תור חדש, לא רק שלא התקשרו גם באו וניתקו את הגז ללא התראה, אשמח לדעת האם זה מותר להם לנתק גז בלי התראה למשפחה עם 7 נפשות, לא מבינה למה לא מתקשרים שוב? או לפחות מתריאים על כך שאם לא אעשה בדיקה, ינתקו?

    • ניתוק גז ללא הודעה מוקדמת ובאופן חד צדדי
      ליאור חאיק, עו"ד | 30/06/2024 12:43

      צביה שלום

      על פניו ההתנהלות אינה תקינה. יש חובת הודעה מוקדמת לפני ניתוק גז באופן חד צדדי.

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com