הפורום סגור למשתמשים רשומים בלבד להרשמה לחץ כאן

מענה לפנייתך

  • אם דו"ח או תלונה נגד עמותה מונע המשך הפעילות שלה
    אריה | 15/11/2020 13:47

    שלום!

    נגד עמותה שלנו קיים דו"ח של רשם העמותות עקב תשלום משכורת לחבר ועד עבור מתן שירות כתפקידו. דו"ח כולל הרבה דרישות מגזימות.

    היות ואנחנו לא קיבלנו גישתם, לא קיימנו חלק מדרישות אלה. על זה לאחרונה הוגשה גם תלונה נגד עמותה.

    שאלנו את רשם העמותות אם לדעתם עמותה יכולה לפני סגירת דו"ח ותשובה על תלונה להמשיך לפעול בצורה תקינה, לרבות להקים חברה או הקדש.

    קיבלנו תשובה שהם לא נותנים יעוץ ועלינו לפנות ליעוץ משפטי.

    מה דעתכם בעניין, אם עמותה ראשית בינתיים לפני סגירת דו"ח ותלונה להמשיך לפעול באופן תקין לרבות להקים חברה או הקדש לביצוע יותר יעיל של חלק של פעילות שותפת שלה שבתחום הפעילות שלה לפי התקנון?

    בתודה, אריה

    • מענה לפנייתך
      עו"ד יעל פרי | 16/11/2020 11:16

      הפורום נותן מענה לשאלות בתחום האגודות השיתופיות ולא עמותות.

      בברכה,

      יעל פרי, עו"ד
      מנהלת פורום אגודות שיתופיות

      מרכז עזריאלי 1(מגדל עגול), ת"א
      טל': 03-7444745; מייל: yael@py-law.co.il