לשורד הפנתר

  • לגל....ולכול מי שיודע?---"גלימה\מתמחה
    השורד | 18/04/2008 00:35

    גל,האם את פותרת כל יום את השאלות מאתר גלימה.... אני לאחרונה עזבתי אותן...הרגשתי שהשאלות לוקחות לי שם יותר מדי זמן מה גם הן לא שאלות חובה....מתוכנית הלימוד... היו לי שם ציונים ממש לא טובים...והרגשתי שהשאלות בגלימה קשות ורמת הניסוח שונה מאוד....(אני יודע שבגלימה הדגש הוא על קריאת החוק....ולכן הן ככה) כמו כן רציתי לישאול אותך לגביי ספר התירגול...גם שם השאלות מאוד קשות ולעיתיים ,אני מקבל שם ציונים לא מדהימים.... איך את מתכננת ללמוד את השבועיים האחרונים? אני באופן אישי...לא אספיק את כל קיראה שלישית(לפחות לא את כרך7 ומעלה)..... תודה לך מראש...ולמי שמייעץ(שאלתי פתוחה לכולם)

    • לשורד הפנתר
      גל | 18/04/2008 10:11

      היי שורד, בוקר טוב, מה נשמע? כפי שציינתי בפורום, בניתי לעצמי תוכנית לימוד משלי, כיוון שתוכנית הלימוד של המתמחה הייתה צפופה מידיי לטעמי. לגבי גלימה- זה מאוד אינדיווידואלי. יש שיגידו לך שזה מצוין, אבל אני אישית החלטתי לא לתרגל מאתר גלימה, כי ראיתי שזה לא מועיל לי. אני מעדיפה לתרגל שאלות מספרי הלימוד, מספר התרגול הנוסף ,מספר בחינות הלשכה וגם לעשות בהמשך את מבחן הסימולציה. בנוגע לספר התרגול - נכון, השאלות שם ברמה גבוהה, אבל אל תלחץ אם יש לך טעויות. מטעויות לומדים. וחשוב מאוד לתרגל שאלות וכמה שיותר. בנוגע לקריאה שלישית- אני וויתרתי על הקריאה השלישית, כי ראיתי שאני לא מספיקה להגיע לקריאה הזו והעדפתי להשקיע בקריאה השנייה בצורה יותר מעמיקה. זו תוכנית הלימוד שלדעתי הכי מתאימה לי. וזה אינדווידואלי. על כל אחד ללמוד ע"פ התוכנית שלדעתו הכי מתאימה בשבילו. שיהיה לך ולכולם חג שמח ובהצלחה!!!

      • לגבי השבועיים האחרונים...
        גל | 18/04/2008 13:02

        אני מתכננת לקרוא שוב נושאים ספציפיים שאני רוצה לעשות עליהם חזרה. ואעשה את כל מבחני הלשכה שבספר בחינות, את כל השאלות בספר התרגול ואת מבחני הסימולציה. גם של המתמחה וגם של מחשבות. אם תרצה לעשות גם כן את מבחני הסימולציה של מחשבות, תשאיר לי את האי מייל שלך ואשלח לך אותם בהמשך (כשאשיג את המבחנים הנ"ל). אני ממליצה לך לעשות גם את מבחן הסימולציה של המתמחה וגם את מבחני הסימולציה של מחשבות.

        • לגל, מבחנים
          לינה | 18/04/2008 14:52

          היום התפרסמו באתר שלנו בחינות של יום סיום מירוץ....ואוכל לשלוח לך במייל.. כמו כן, אם תוכלי לשלוח לי בחינות של מתמחה...אשמח

          • ללינה
            גל | 18/04/2008 15:14

            היי לינה, אני אשלח לך למייל את מבחן האמצע של המתמחה + הפיתרון. מבחן הסימולציה של המתמחה טרם היה. יהיה ב 28.4 (אם לא יהיה שינוי בתאריך עד אז). השגתי כבר את מבחני הסימולציה של מחשבות. תודה רבה.

          • איך הצלחת להוריד את הבחינות מהאתר?  לת
            אייל | 18/04/2008 15:45

            • לאייל,
              לינה | 18/04/2008 16:45

              יש לנו טלפטיה, כתבתי לגל את זה לפני ששמתי לב שאני לא מצליחה להוריד את זה מהאתר ולא לשלוח, יש לזה חסימה כנראה...ועוד רציתי לשאול אותך אם אתה יודע לעשות זאת.... טוב לא חשוב, יש לי ידיד שיש לו סורק, אז הוא ישלח לי בסורק!

              • הלוואי והייתה ביננו טלפתיה...
                אייל | 18/04/2008 16:53

                ככה היינו יכולים להתייעץ אחד עם השנייה בנוגע לשאלות בבחינה במהלך הבחינה עצמה

        • היי גל תודה
          השורד | 18/04/2008 17:27

          אני כבר אתמול עשיתי בחינה מספר 2 של מחשבות...צילמתי מחבר שהיה ביום סיום המירוץ שלהם.... האמת...השאלות דומות למה שתירגלנו באופן כללי.....(יש לי כמה תשובות שלא הבנתי....אבל כרגע אין לי זמן להתעסק בזה) שמתי לב לאחר הסימולציה של מחשבות לשני דברים... א אני זוכר יותר ממה שחשבתי שאני לא זוכר טוב. ב אני לא זוכר טוב ממה שחשבתי שאני זוכר. אני גם מוותר ניראה לי על גלימה... ומקווה לחזור על השאלות שפתרתי+מה שלא פתרתי..... יש עוד בעיה.....שמתי לב...שמחשבות שמו דגש הרבה על..חריגים..ברמהשל"אם בית המשפט לא ייקבל את התביעה לדג'...מה יהיה התירוץ שלו"....את זה קשה לי ליזכור....(זה לא רק טעמים מיוחדים או לוא זה גם...לדג' מחובת הצדק, מחובת שלא יהיה עיוות דין...וכו'...קצת מבלבל.) בכול אופן תודה.....אני אנסה מה שאספיק... תודה וחג שמח תודה גם לך ולאיל על המחמאות בשיר.. .

          • לשורד, לאחר שעשית 2 בחינות של מחשבות, איזו היתה יותר קשה?  לת
            לינה | 18/04/2008 17:33

            • ללינה
              גל | 18/04/2008 17:44

              היי לינה, שלחתי לך מייל. קיבלת?

              • לגל, תודה רבה!.....אני
                לינה | 18/04/2008 17:55

                שמעתי שבחינת אמצע שלכם היתה בחינת מאי או אוקטובר 2003, האם זה נכון או שאני טועה? בכל מקרה, אם כן, אז פתרתי את שני המועדים... בכל אופן, אני מודה לך וכשיגיע 28 אבקש ממך את הבחינה שלכם, אם לא יהיה לך קשה לשלוח....תודה!

                • לגל, תודה קיבלתי...הבחינה הזאת מופיעה בספרי מחשבות ולכן עשיתי אותה כבר! בכל מקרה אני מודה לך על העזר  לת
                  לינה | 18/04/2008 18:01

                  • לגל, תודה על המבחן הנוסף!  לת
                    לינה | 18/04/2008 18:03

                    • בבקשה. בכייף :-)  לת
                      גל | 18/04/2008 18:10

                • ללינה
                  גל | 18/04/2008 18:02

                  אני אשלח לך את מבחן הסימולציה של המתמחה מיום סיום מרוץ, אם יהיה לי את המבחן סרוק. בכייף :-) בנוגע למבחן אמצע שהיה- אני לא הייתי במפגש אמצע, אך לפי מה שהבנתי המבחן שהיה הוא מועד נוב' 2003. ולא מאי 2003.

            • ללינה
              השורד | 18/04/2008 19:07

              פתרתי רק את בחינה מספר 2 את בחינה מספר 1 אני צריך להסתיר את התשובות שקודמי (מימנו צילמתי) סימן... השאלות היו הוגנות לדעתי.......אבל (חסרו לי הרבה נושאים חשובים....,שמחשבות לא מצאו לנכון לישאול עליהם בבחינה...אולי הם נימצאים בבחינה מספר 1...) עם זאת ברור שאי אפשר לישאול הכול....ומי אני שאחליט מה לשאול.... הבחינה הייתה לא קלה...אבל לא ממש קשה...