לרותם

  • ללינה
    רותם | 17/04/2008 20:58

    אני מתלבטת אם מעתה ואילך להמשיך ולפתור רק מבחנים או להמשיך בקריאה השלישית. ראיתי בחוברת שקיבלנו ביום פתיחת מירוץ, כי עדיף לעשות זאת במשולב שכן פתירת מבחנים משך זמן ממושך עלולה להשכיח פרטים אחרים שאינם נשאלו בבחינות. אני לא עומדת בקצב של קריאה ופתירת מבחן מקביל! הפתרון בספר הסגול הוא ארוך ולוקח לי יום שלם לעבור עליו! מה את מציעה?

    • לרותם
      לינה | 17/04/2008 21:05

      יש לעבור שוב על הנושאים הכי חשובים בקצב מהיר! אם לא מספיק לך הזמן, תלמדי עוד שעתיים ביום....אין מה לעשות... אני מצטערת שאני נשמעת ככה, פשוט צריך לתת פוש בסוף ולא לוותר ולהיות כמו שאומרים במשטר "קומוניסטי"! אני יודעת על עצמי שאני עושה מבחן תוך 3 שעות , ואז בודקת עוד 3 שעות-...הפסקה חצי שעה-שעה ואז יש עוד שעתיים -שלוש ללמוד...זה בערך מה שצריך להיות! בדיוק יוצא 8-9 שעות נטו ולא יותר! או שאפשרות אחרת, היא לעשות את כל המבחנים ודרכם לעבור על החומר שזה אומר לקרוא כל תשובה ותשובה ואם כאשר את קוראת את התשובה המפורטת ומרגישה שעדיין לא זכרת, יש לחזור לספרים וללמוד את הפרק...זו גם אופציה טובה!

      • את צודקת
        רותם | 17/04/2008 21:12

        משום מה, אתמול פתרתי את בחינת אוקטובר 2004 ולקחו לי כשש שעות לעבור על הפתרון.. 80 עמודים.. מאוד קשה לאחר מכן להמשיך בקריאה השוטפת.. גם בגלל הזמן הרב ובעיקר כי כשעוברים על פתרון בחינה יש המון המון פרטים!! אבל את צודקת ב - 100% - אין ברירה! שבועיים וחצי ונותנים הכל!

        • אני יודעת שזה קשה....
          לינה1 | 17/04/2008 21:16

          אחרי שפתרתי מבחן , אני מוצאת את עצמי בקריאה מורחת את החומר, חושבת על משהו אחר, מחפשת כל מיני דברים קטנים לעשות , רק כדי לעשות עוד 5 דק' הפסקה...אבל אין מה לעשות...לא נוותר עכשיו לפני הסוף! ראית היום שהבחינה לא היתה קלה בכלל, אז אי אפשר לעשות לעצמנו הנחות

          • נכון, ממשיכים ללמוד! עוד מעט יוצאים לחירות!! (יהיו התוצאות אשר יהיו ונקווה לטוב)  לת
            רותם | 17/04/2008 21:25

            • אגב מהנסיון של ההתמחות....
              אייל | 17/04/2008 23:51

              דווקא התוצאות הטובות יובילו אותנו לעבדות :-(

              • יש בזה משהו:) מעולם לא רציתי להגיע לעבדות כפי שאני רוצה כעת..  לת
                רותם | 18/04/2008 09:12