אני מסכים איתך. גם אני קיבלתי היום ציון נמוך למרות שאני לומד חודשיים וההרגשה ממש מתסכלת

  • לא רואה איך אפשר לעבור את זה
    מני | 17/04/2008 20:31

    אני ממש מאוכזב ממחשבות קיבלתי 62 אחרי שאני לומד כמעט חודשיים. או שהבחינה קשה בטירוף או שמשהו לא בסדר בצורת לימוד שלהם כי הדבר האחרון שאפשר להגיד עלי זה שאני לא לומד. לא קיבלתיי שום דבר חדש ביום הזה, טיפים, קיצורי דרך או משהו כזה. רק נלחצתי בטירוף. אני שואל את עצמי אם לגשת לבחינה כי בא לי להרים ידיים

    • אני מסכים איתך. גם אני קיבלתי היום ציון נמוך למרות שאני לומד חודשיים וההרגשה ממש מתסכלת  לת
      רם | 17/04/2008 20:49

    • אני לא מאמינה שלהאשים את החברה זה נכון!. .. .
      לינה1 | 17/04/2008 20:50

      אני דווקא כן מאמינה שמחשבות כמו כל חברה אחרת עוזרים בהבנת החומר ועושים ככל יכולתם לעזור לנו לעבור את הבחינה...אני לא רואה שום טעם להאשים את מחשבות. מה הטעם אם הם היו מביאים בחינה קלה והינו מקבלים כולם מעל 90 והולכים מרוצים הביתה ואח"כ מקבלים סטירה במבחן?! ידוע שלזכור את החומר נורא קשה, והלשכה מחמירה בשאלות אך חברות שונות לא אשמות בכך, ולכן לדעתי אסור לנו להאשים אותם, אלא ללמוד כמה שאפשר.

      • אני פשוט מתוסכל
        מני | 17/04/2008 22:00

        אז מה זה אומר שאני חודשיים לומד ופחות או יותר זה הציון שלי. אני לא מוכן לקבל את זה, אני די הצלחתי בלימודים לא הייתי מצטיין אבל היו לי ציונים טובים. ממש לא בסביבות 60 כמו בבחינה הזאת. אם זה כדי להחליץ איתנו אז זה ממש לא בא לי טוב. אני מרגיש פשוט שאין לי כוח וחשבתי שאני עומד טוב במצבי לחץ. אין מצב שאני עושה את הבחינה הזאת עוד פעם יכול להיות שאם היינו מקבלים את העדכונים שלהם לפני היה לי ציון טוב יותר אבל לא בהרבה השורה התחתונה היא שכרגע אני לא עובר את הבחינה ואני גם לא מצליח ללמוד.

        • מני אני מסכימה איתך לגמרי גם אני הרגשתי מתוסכלת כי עברתי בקושי...
          לינה1 | 17/04/2008 23:10

          אבל צריך לקחת הכל בפרופורציות, זה ממש לא הזמן להיות מתוסכל! ושוב זה לא אומר שאם לא עברת עכשיו בכמה נק', לא תעבור את הבחינה...צריך לחשוב חיובי... אני פשוט לא אוהבת לחפש אשמים כי ללא ספק חברת מחשבות לא אשמה בכלום....זה שהיא הלחיצה, נו אז מה...תאר לעצמך שהיתה בחינה היום קלה והינו באים למבחן והוא היה הרבה יותר קשה, אז מה הינו מאשימים שוב את המחשבות שלא הכינה אותנו לגרוע מכל.... נתנו לנו בחינה בהתאם לקושי שיצרה הלשכה בשנים האחרונות, אם כבר, אז הלשכה "אשמה".... אין מה לעשות, צריך להמשיך ללמוד, זה ממש לא הזמן לשקוע! ופייר להגיד לך, אם הינו קצת יותר מתאמצים והיה יותר שקט, והינו יודעים את תיקוני החקיקה והפסיקה החדשים, הינו אוספים עוד מס' נק'....אז מה הלחץ...לפחות 4 שאלות היו על משהו שלא ידענו, אז שזה לא יוציא אותך מהריכוז!