אגב התכוונתי שזה טוב לעשות בחינות קשות.בספר הכחול שלכם..אבל לקחת הכול בפרופורציה

  • משהו לתלמידי מחשבות(מעודד או לא אתם תחליטו)
    השורד | 10/04/2008 17:13

    אני כאמור לומד במתמחה לנו,אין ספרים כאלה של בחינות....(כמו שאתם אומרים ספרים כחולים) לנו יש לאחר כול קריאה(שנייה שלישית)--ספר שנקרא ספר תירגול ובו אנו מתרגלים שאלות קשות...אבל בחתך נושאי...קרי--סימנו נגיד קריאה שנייה סד"א---הולכים לתירגול ומתרגלים סד"א....סיימנו סד"א קריאה שלישית(הולכים לתירגול ....מתרגלים סד"א)....אומרים לנו...כי עליינו..לקבל..בתירגול מעל 65...כי זה שאלות קשות....עם זאת....זה חתך נושאי ולא בחינה כמו אצלכם.... מכול הסיפור מה שאני מנסה להגיד....שלנו אין את האפשרות לתרגל אפילו בחינה. שהיא לא בחינה קשה...התוכנית שלנו בנויה אחרת רק כשבוע לפניי הסוף אנו פותרים את מבחניי הלישכה...(שתיים ביום..וזה לאחר קריאה שלישית.....) אז חברה אל תיתנו לתוכנית לייאש אותכם....הריי יש קורס המתמחה..שלא נותן מבחנים הללו..ולכן לא תישמעו פה הודעות ייאוש מסוג של .."כישלון בבחינה ...מה זה אומר...." מסקנה---- כול מה שציינתי הוא בעצם להרגיע את אותם תלמידים שלא מקבלים ..ציונים טובים בבחינה בספר הכחול שלהם...זה לא אומר כלום...אנחנו למשל...מהמתמחה..לא יודעים אפילו מזה הבחינה הנל... וכולנו ניגשיים לבסוף לאותה הבחינה עכשעו באמת חזרתי ללימוד....נפגש בחצות

    • אגב התכוונתי שזה טוב לעשות בחינות קשות.בספר הכחול שלכם..אבל לקחת הכול בפרופורציה  לת
      השורד | 10/04/2008 17:16

      • לשורד
        nir aharon | 10/04/2008 19:45

        תקפוץ איזה בוקר לספריה המשפטית של האוניברסיטה/מכללה בה למדת תיקח את הספר של מועד קודם (לא השתנה הרבה/בכלל) תפטור/תצלם 2 או 3 בחינות ותחזור הביתה.

    • לשורד
      רויטל | 10/04/2008 17:51

      לדעתי זה עדיף בחתך נושאי. בגלל שאם הייתי מקבלת בנושא מסויים 60 זה אחרת ברמת התחושה מאשר לקבל 60 בבחינה שלמה וגם ככה אתה יודע שבנושא הספציפי שהוצאת בו 60 אתה חלש. ציון כזה בבחינה גורם לי לאיבוד כל הביטחון...