פס"ד-

  • בוקר טוב לכם..
    ליה | 09/04/2008 11:12

    במהלך הלימוד, פתאום נזכרתי בסיטואציה שידיד בית המשפט מבקש להצטרף להליך שמנוהל בבימ"ש..אני זוכרת שקראתי שדחיית בקשתו מהווה החלטה אחרת..או פס"ד?? אני לא זוכרת מה היה כתוב שם.. מישהו זוכר ויכול לרענן את זכרוני??? זה קפץ לי פתאום, ומעצבן אותי שאני לא יודעת, ואין לי את הזמן עכשיו להתחיל לחפש איפה היה רשום..אם אתם זוכרים אם זה החלטה אחרת או פס"ד אשמח שתעזרו לי..

    • פס"ד-
      הריונית | 09/04/2008 11:52

      דחיית בקשה לצירוף בעל דין זר כידיד בימ"ש הינו פס"ד

      • ידיד ביהמ"ש
        לינה | 09/04/2008 12:01

        אם את לומדת עם מחשבות, תוכלי בבקשה להגיד איפה זה נמצא בספרים

        • עמ' 248 בכרך הראשון  לת
          הריונית | 09/04/2008 12:24

          • תודה רבה!  לת
            לינה1 | 09/04/2008 12:36

    • ואיך נזכור?
      אייל | 09/04/2008 12:40

      סה"כ ידיד בית משפט בא עם כוונות טובות לעזור לנו, ואנחנו ככה דוחים אותו ומעליבים אותו. אז לפחות נמתיק לו את הגלולה המרה עם ערעור בזכות ולא ברשות. לפחות שיוכל להתנחם במשהו

      • אייל...תודה עכשיו אני בטוח אזכור
        לינה1 | 09/04/2008 12:51

        בסוף הבנתם אחד את השני אתמול בקשר לעדויות שמיעה, אני כבר מרוב השעה המאוחרת, התבלבלתי לגמרי (בנוסף, זה נושא שמבלבל אותי כל פעם מחדש), אני חייבת לעבור על זה שוב...

        • תודה, אייל, ההמחשה שלך מצויינת, בטח עכשיו לא אשכח שוב..:-)  לת
          ליה | 09/04/2008 13:02