לענבר

  • עע"מ 1842/08
    ענבר זוהר קינן | 24/03/2008 17:09

    לצערי אני נאלצת לבשר לכל מי שהעניין נוגע לו כי ביהמ"ש דחה את בקשתי לפטור מאגרה ועירבון מן הטעם שמצבי הכלכלי לא הוכח דיו. על כן למעט אגרה בסך 2530 ש"ח נדרשת אני לשלם גם עירבון של 10,000 ש"ח שלידיעה זהו סכום העירבון הנמוך שקיים בעליון. לאור זאת, אני אגיש ערעור על החלטת הרשמת אולם באם לא יתקבל הערעור על ההחלטה היאלץ למשוך בחזרה את הערעור שכן, אין בידי סכומים אלו. למי שהערעור יכול היה לעזור צר לי...

    • לענבר
      יעל | 24/03/2008 18:48

      חזקי ואימצי! אני יודעת שזה מתסכל להכשל במבחן לשכה, ובפרט כאשר חסרה לך נקודה אחת על מנת לעבור... אבל את חייבת להיות חזקה! אם הערעור שלך על החלטת הרשמת לא יתקבל ותחליטי שאת לא מגישה ערעור לעליון... אז אני מחזיקה לך אצבעות שתצליחי ותעברי את המבחן במועד מאי. ובגדול!!! בהצלחה!!!!

      • ליעל
        ענבר זוהר קינן | 24/03/2008 19:44

        תודה מותק

    • חבל שלא אישרו לך את הפטור מאגרה.
      עו"ד דוד צורי | 24/03/2008 23:25

      הייתי שמח לראות את הערעור שלך, אם לא אכפת לך להראות לי אותו. המייל שלי הוא: imlaw4u@yahoo.com בהצלחה בערעור על ההחלטה, דווקא מאד מעניין מה יהיה לביהמ"ש העליון להגיד על הרעיון של תשובה שגויה שנשארת על כנה. מחזיק לך אצבעות בכל מקרה, אם לערעור ואם לבחינת הלשכה.

    • הערה ביחס להחלטת הרשמת
      עמית | 25/03/2008 02:27

      ענבר שלום, ראשית, חזקי ואמצי על נסיונותייך (גם אם תחליטי להתייאש בסוף). הצדק איתך בהליך הזה. רציתי רק להפנות את תשומת ליבך להערת הרשמת, לפיה "בית המשפט ציין עם זאת כי ראוי שנסיבות המקרה יעמדו לנגד עיניהן של המשיבות". למיטב ידיעתי, עד כה טענה הלשכה שכלל לא היתה המלצה של ביהמ"ש המחוזי לבחון מחדש את הענין... עמית