מצטרך לתודות של מיטל...

  • בוקר טוב לכולם....אני סקרנית, יש לי שאלה למנוסה...
    מיטל | 23/03/2008 11:14

    האם אתה עו"ד דוד צורי? אתה כל כך תורם להצלחת הפורום, ואני כל כך נהנית לקרוא את מה שאתה כותב, וחבל לי שאנחנו לא יודעים מי אתה... אז אם אין לך בעיה להיחשף, אז שתף אותנו - מי אתה?! כל הכבוד שאתה עוזר לנו ותורם מזמנך הפנוי לענות לשאלותינו. אם אתה מעדיף להשאר אנונימי- זה בסדר...מקבלת את זה :-) יום טוב, ותודה רבה!!

    • מצטרך לתודות של מיטל...
      אייל | 23/03/2008 12:21

      אתה עוזר לנו מאוד פה. תודה :-)

    • על עצמי
      המנוסה | 23/03/2008 20:51

      ברשותכם אני אשאר אנונימי לעת עתה, היות והדבר מאפשר לי לכתוב כאן מבלי לקחת בחשבון השלכות כאלו או אחרות של הדברים שאני כותב. אני עו"ד מזה מספר שנים ומלמד באקדמיה מספר רב יותר של שנים. את נושא בחנות הלשכה אני מכיר הן מהנסיון האישי והן מעזרה שנתתי ועודני נותן למתמחים בהווה ובעבר, חלקם שלי וחלקם של קולגות שלי. ולמה אני עוזר, סתם כי אני יכול.

      • אוקיי, פעילותך מבורכת!!!  לת
        מיטל | 23/03/2008 20:59

      • באמת? גם אני מעוניין ללמד באקדמיה...
        אייל | 23/03/2008 21:51

        אני שוקל לשלב אחרי בחינות הלשכה עבודה כעו"ד ותרגול של מקצוע או שניים באקדמיה.

        • יפה,
          המנוסה | 23/03/2008 21:59

          באיזה מקצועות? אם מותר לשאול.

          • באופן עקרוני, אני עדיין לא במעמד לברור דברים
            אייל | 23/03/2008 22:21

            כרגע, אני אתספק כמעט בכל מקצוע משפטי שיציעו לי. אבל לו נשמעה דעתי , הייתי בוחר ללמד משפט חוקתי. זה אחד המקצועות היותר אהובים עלי עם נושאים מרתקים ופס"ד מעניינים מאוד. עוד נושאים שמאוד הייתי נהנה ללמד הם דיני משפחה, דיני עונשין. איזה מקצוע/ות אתה מלמד אם יורשה לי לשאול?

            • אייל..
              ליה | 23/03/2008 23:01

              מעניין אותי בן כמה אתה??? אם לא מפריע לך לענות..

              • ובהזדמנות זו....
                יעל | 24/03/2008 01:09

                אייל האם אתה רווק /נשוי/ עם חברה/בלי חברה אתה פשוט מאוד נמחד...אז זו שאלה מתבקשת :-) וגם לגבי המנוסה...הסוגיה הזו מעניינת... סתם אני צוחקת :-) לילה טוב חברים..

                • תודה על המחמאות...
                  אייל | 24/03/2008 10:40

                  אני בן 28 ורווק. אבל בואו ננסה להתרכז יותר בדברים משפטיים, סבבה?

                  • איזה קטעים פה בפורום :-) יפה אייל, הולך לך בקרב הבחורות....
                    גל | 24/03/2008 10:49

                    קח את זה בכייף, סה"כ כייף לשמוע מחמאות :-)

            • נדבר אחרי הבחינה.  לת
              המנוסה | 24/03/2008 12:47