לאבי

  • לעניין שאלותיי-לגבי תצהיר בהמ"פ והמצאת מסמכים-ראו לפני יומיים בפורום
    אבי | 21/03/2008 13:04

    עם כל הכבוד, לא התמודדתם ולא עניתם.להעתיק את מה שכתוב בספר של מחשבות- גם אני יכול ועשיתי זאת בשאלותיי,אבל גם הקשתי על מה שכתוב- ועל כך אף אחד לא השיב בצורה עניינית ומנומקת עם אסמכתאות.רצוי שתקראו את שאלותיי עד הסוף ואז תענו,כי אי הבנת השאלה-לא תסייע לכם בפתרונה(סתם טיפ גם לבחינה).אבל מה שכן-זה יפה שאנשים כאן מחזיקים מעצמם(זה נקרא אשלית כוח/חכמה) ומתיימרים להשיב תשובות שלא עונות לעניין וגם להתעצבן שלא מקבלים זאת.תודה בכל מקרה לאייל.ליעל ולמנוסה-אני בטוח שכלל לא ראיתם את השאלות כמו את התשובות- ואם כן ואתם עדיין סבורים שיש תאימות בין השאלות לתשובות- אתם בבעיה חמורה.דרך אגב,אדון "מנוסה" גם אייל כתב שאינו בטוח לגבי השאלה השניה(בכל מקרה לא ענה לענייין,שוב, עם כל הכבוד).ואגב, בפעם הבאה, רצוי שתצרפו לתגבותכם את שטר הבעלות על הפורום לפני שאתם מהסים מישהו שמנסה להתבטא פה.חג שמח ושבת שלום.

    • לאבי
      נעמה | 21/03/2008 13:17

      באופן אישי קראתי את השאלות שלך כשפורסמו ולמען האמת אני לא יודעת לענות עליהן מעבר למה שענה אייל. בסופו של יום רוב המשתתפים בפורום הם מתמחים הלומדים לבחינה ויתכן שיעלו שאלות שלא תמצא להן תשובה מספקת בפורום. אבל גם במצבים כאלה הנכונות לעזור והאוזן הקשבת היא העיקר בעיני. אני חושבת שהזמן והמאמץ שאייל, גל, המנוסה ואחרים משקיעים במענה לשאלות בפורום אינו מובן מאליו וראוי לכבד זאת. באופן אישי אני מאוד מודה להם ולומדת מהם הרבה. לגופו של עניין אולי כדאי לפנות לחברה המכינה בכדי לקבל את תשובתה לשאלות (אחרי הכל, בשביל זה שילמנו). בהצלחה!

      • לאבי
        מיטל | 21/03/2008 13:34

        אבי, חבל שאתה בוחר להתנסח בצורה כזו מתנשאת. אנשים שעונים לשאלות בפורום, עושים זאת מרצונם החופשי ולמען הכלל. אם לא קיבלת מענה לשאלה שלך,כפי שציפית, אולי תבדוק את עצמך ותקרא שוב את החומר הנ"ל ?! אם עדיין הנושא לא ברור לך , יש דרך לבקש הסבר נוסף, אולי לנסח את השאלה ששאלת בצורה אחרת על מנת שאנשים יוכלו לעזור לך. אין זה המקום לצאת בהצהרות מעליבות שלא ענו לך ושאף אחד לא התמודד עם השאלה כמו שצריך... זה לא המקום! אנחנו פה במטרה לעזור אחד לשני, אבל רוצים שהדברים יתנהלו כאן בדרך ארץ. אז בבקשה קח את הדברים שלי לתשומת ליבך.

    • אבי, כמו שאמרו מיטל ונעמה
      עו"ד איטה יעקבי | 21/03/2008 13:54

      מדובר בפורום בו אנשים עונים בהתנדבות ומנסים כמיטב יכולתם לתת תשובות. במידה ומשהו לא ברור עדיין, אתה מוזמן לכתוב לי למייל ואנסה להרחיב את התשובה ולתת דוגמא. אנא השתדל להגיב בנימוס ומתוך כבוד לחבריך לפורום. בברכת שבת שלום ובהצלחה.

      • תודה על סדרת החינוך לכולן.לא התכוונת לזלזל,אדרבה, ציינתי את תודתי לאייל. אפילו פעמיים.
        אבי | 21/03/2008 16:26

        בכל מקרה אני מצטער אם לא הובנתי כהלכה ומודה לכל המסייעים והתורמים בפורום זה. קצת הפריע לי שמנסים לטאטא שאלות לעניין באופן שלא לעניין.אבל שוב, לא באתי בטענות לאיש כי אין לי שום זכות לעשות זאת, רק ציינתי לעניות דעתי,שהשאלות לגופן לא נענו.זה הכל.תודה ומחילה שוב ושוב,אני האחרון שירצה להעכיר את אווירת הפורום.